Latest News

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Σκληρό βίντεο από Τουρκία: Δύο νεκροί από ηλεκτροπληξία σε καταιγίδα στη Σμύρνη

 


Ένα σοκαριστικό βίντεο έκανε την εμφάνισή του στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και κοινωνικά δίκτυα, στο οποίο δείχνει ότι εν έτει 2024, εν μέσω καταιγίδας στην περιοχή της Σμύρνης, άνθρωποι πεθαίνουν από ηλεκτροπληξία ακαριαία, εξαιτίας... γυμνών καλωδίων!

Όπως δείχνει το βίντεο και μετέδωσαν και τοπικά ΜΜΕ από τη Σμύρνη, δύο άτυχοι Τούρκοι, η 23χρονη Οζγκέ Τζερέν Ντενίζ και ο 44χρονος Ινάντς Οκτεμάι πάτησαν σε έδαφος που είχε πλημμυρίσει με νερό εξαιτίας της καταιγίδας που έπληξε τη Σμύρνη προ λίγων ημερών, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους από ηλεκτροπληξία.

Στο βίντεο, φάνηκε ότι η Οζγκέ σκόνταψε πάνω σε ένα φρεάτιο προσπαθώντας να διασχίσει το δρόμο και έπεσε. Κεραυνοβολήθηκε αμέσως και έχασε τη ζωή της αφού ακούμπησε σε γυμνό καλώδιο που βρισκόταν στο νερό. Αμέσως μετά ο Ινάντς προσπάθησε να βοηθήσει την 23χρονη όμως χτυπήθηκε κι αυτός από το ηλεκτρικό ρεύμα και σκοτώθηκε ακαριαία.

Μία φωτογραφία που κοινοποιήθηκε και συνοδεύει, δείχνει ένα σημείο στην περιοχή της Πούντας στη Σμύρνη, όπου είχε απαθανατιστεί γυμνο καλώδιο, προ τριών ετών και το οποίο φέρεται να «ευθύνεται» για το τραγικό συμβάν.