Latest News

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Μαρία Αντωνά: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως γνωρίστηκαν με τον Γιώργο Λιάγκα

 


Η Μαρία Αντωνά πρωταγωνίστησε το τελευταίο διάστημα στα μίντια, από τη στιγμή της επιστροφής της από... το «Survivor». 

Η παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και DJ, μετά από τον απρόβλεπτο χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο ήταν μαζί επτά χρόνια, βρέθηκε στη αγκαλιά του Γιώργου Λιάγκα, με τον οποίο απαθανατίστηκε σε εξόδους δίπλα στο κύμα και ρομαντικές αποδράσεις στον Πόρο.

Λίγο πριν από την εκπνοή της τηλεοπτικής σεζόν -τα πρωινάδικα ρίχνουν αυλαία την Παρασκευή 5 Ιουλίου- η Μαρία Αντωνά άνοιξε την καρδιά της σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!, στην οποία μίλησε -για το άλλο;- για τη γνωριμία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

– Τον Γιώργο τον γνώρισες μετά το Survivor;

- Τον γνώρισα πριν από επτά χρόνια, είχα κάνει δοκιμαστικό για το Late Night που παρουσίαζε τότε στον ΑΝΤ1. Μάλιστα με είχε προτείνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τελικά δεν με είχαν επιλέξει, πήραν τη Νικολέττα Ράλλη.

– Τι εντύπωση σου είχε κάνει τότε;

- Ήταν πολύ γρήγορος στο λόγο του. Το δοκιμαστικό εκείνο δεν πρέπει να είχε κρατήσει πάνω από δύο λεπτά. Κι εγώ έλεγα «τι έγινε; Αυτό ήταν; Τελειώσαμε;».

– Τι πήγε λάθος;

- Κάποια στιγμή είχε ρωτήσει κάτι για τον κ. Κικίλια και εγώ είχα πει «ποιος είναι ο κ. Κικίλιας;». Δεν τον ήξερα, ήμουν ένα κορίτσι που ερχόταν από το Mad TV. Και εκείνος τότε μου είπε «ευχαριστούμε πολύ, καλή συνέχεια».

– Εκείνος το θυμόταν;

-Του το έχω πει. Μα, να μην το έχουμε σε demo να γελάσουμε!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπομπή του, θα αναχωρήσει για την Τήνο όπου έχει σπίτι μαζί με τους δύο γιους του για το πρώτο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του. Αυτό τουλάχιστον είπε ο ίδιος στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε με την Ματίνα Παγώνη στον αέρα της εκπομπής του. Στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς άγνωστον προορισμό με την «παρέα» του που εικάζουμε ότι θα είναι η Μαρία Αντωνά. Είναι η πρώτη φορά μετά από την γνωστοποίηση του διαζυγίου του με τη Φαίη Σκορδά πριν από οκτώω χρόνια που ο παρουσιαστής επιτρέπει να δημοσιοποιηθούν στοιχεία της ιδιωτικής ζωής του.