Latest News

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Αποχώρηση Μπάιντεν: «Ξέφυγε» ο Τραμπ, είπε το δικό του «ποιος κυβερνάει αυτή τη χωρά»

 


Με ένα μπαράζ αναρτήσεων στο Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ κυριολεκτικά… απασφάλισε αφότου έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα αποσύρει την υποψηφιότητά του για δεύτερη θητεία στον... Λευκό Οίκο.

Αφού αρχικά ο υποψήφιος με το Ρεπουμπλικάνικό Κόμμα υποστήριξε ότι θα νικήσει στις εκλογές του Νοεμβρίου την – πιθανότερη υποψήφια με τους Δημοκρατικούς – Κάμαλα Χάρις, στη συνέχεια εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά του «διεφθαρμένου Τζο», όπως αποκαλεί τον Τζο Μπάιντεν, αμφισβητώντας την ικανότητά του να κυβερνήσει τη χώρα.

«Ποιος κυβερνά τη χώρα μας αυτή τη στιγμή; Δεν είναι ο διεφθαρμένος Τζο, δεν έχει ιδέα πού βρίσκεται. Εάν δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία, δεν μπορεί να κυβερνά τη χώρα μας!!!», έγραψε ο Τραμπ, θυμίζοντας το ερώτημα που είχε θέσει πριν από πολλά χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμαλής, «ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο». Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο αμφισβήτησης της διανοητικής ικανότητας του προέδρου των ΗΠΑ, ο Τραμπ έγραψε σε άλλη ανάρτησή του ότι «ακόμα δεν τελείωσε τίποτα! Αύριο ο διεφθαρμένος Τζο Μπάιντεν θα ξυπνήσει και θα έχει ξεχάσει ότι αποχώρησε από την κούρσα σήμερα!»

Ωστόσο, ο Τραμπ πήγε τα πράγματα ένα βήμα ακόμα πιο μακριά, καθώς διερωτήθηκε αν το κόμμα του θα πρέπει να «αποζημιωθεί για απάτη» για τους πόρους που δαπάνησε για την προεκλογική εκστρατεία εναντίον του προέδρου Τζο Μπάιντεν. «Αναγκαστήκαμε να ξοδέψουμε χρόνο και χρήμα για να πολεμήσουμε τον διεφθαρμένο Τζο Μπάιντεν, ο ίδιος έχει άσχημες δημοσκοπήσεις μετά από ένα απαίσιο ντιμπέιτ και εγκαταλείπει την κούρσα. Τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Δεν θα έπρεπε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα να αποζημιωθεί για απάτη, καθώς όλοι γύρω από τον Τζο, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών του και των Fake News Media, γνώριζαν ότι δεν ήταν ικανός να θέσει υποψηφιότητα ή να γίνει Πρόεδρος; Απλώς ρωτάω», έγραψε στο Truth Social.