Latest News

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Νίκος Οικονομόπουλος σε συναυλία στη Κατερίνη: «Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες» (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει απασχολήσει πολλές φορές τη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα. Εκτός από την τεράστια επιτυχία του «Έκπτωτου άγγελου» που... σάρωσε στα charts, ο τραγουδιστής μας έκανε γνωστή τη θέση του για τον γάμο των ομόφιλων ζευγαριών -αρνητική, εννοείται- μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στον φίλο του Γιώργο Λιάγκα, εγκαινίασε δική του ξενοδοχειακή μονάδα στη Μύκονο στην περιοχή της Φτελιάς και, αν πιστέψουμε τα κουτσομπολιά, είναι ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του «Survivor».

Η σχετική πληροφορία έγινε γνωστή σήμερα από το σάιτ skiathoschannel.gr, που φιλοξένησε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο τραγουδιστής εθεάθη στο Λαύριο να επιβιβάζεται σε σκάφος με την Κατερίνα Δαλάκα και να αναχωρούν προς άγνωστη διεύθυνση. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας προς τον άλλον, οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι η σχέση τους δεν είναι απλά φιλική.

Το δημοσίευμα είδε το φως λίγο μετά από την συναυλία που έδωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στην Κατερίνη στο γήπεδο του Πιερικού, την οποία διοργάνωσε η Μητρόπολη με την αρωγή κι άλλων τοπικών φορέων. Σε αυτή ο τραγουδιστής επανέλαβε τις γνωστές θέσεις του.

«Η εκκλησία λένε πολλοί ότι απλά εισπράττει. Επειδή εγώ γνωρίζω, θα ‘θελα να ξέρετε πως η εκκλησία είναι ο μοναδικός σταθμός στη ζωή μας που βοηθά πραγματικά τους ανθρώπους. Να έχετε την πίστη σας, να ομολογείτε τον Χριστό. Είναι τιμή μας να υπηρετούμε την εκκλησία και τον Χριστό.

Η ομολογία πίστεως στις ημέρες είναι πάρα πολύ δύσκολο για πολλούς. Ντρέπονται να κάνουν τον σταυρό τους, ντρέπονται να πουν ότι πιστεύουν. Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες, ότι πιστεύουμε στην πατρίδα μας, στην οικογένειά μας. Κι αν πούμε πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια κάποιοι θα μας θεωρήσουν αντιδημοκράτες, χουντικούς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκονταν και οι δύο στη Μύκονο, εκείνος για το ξενοδοχείο του κι εκείνη με τη φίλη της τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα. Η Ματίνα Ζάρα λέγεται ότι είναι το πρόσωπο που έφερε κοντά τον τραγουδιστή με την πρώην αθλήτρια, της οποίας η μόνιμη κατοικία βρίσκεται στην Κατερίνη.

Για την ιστορία, η Κατερίνα Δαλάκα προκάλεσε τη θυμηδία των χρηστών των social media τον Ιανουάριο όταν έφτιαξε ένα αυτοσχέδιο εκκλησάκι στον Άγιο Δομίνικο κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο «Survivor».

Όπως φαίνεται να λέει αρχικά σε βίντεο, που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Δείτε το βίντεο από τη συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου: