Latest News

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Παύλος Πολάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ αντικαθιστά στις επιτροπές της Βουλής- Ο ίδιος εμφανίστηκε σαν να μην τρέχει τίποτα

 


Σε αντικατάσταση του Παύλου Πολάκη από τις επιτροπές στις οποίες συμμετείχε ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά η Κουμουνδούρου, με τον διαγραφέντα βουλευτή να δίνει το πρωί το «παρών» στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων που συζητά το νομοσχέδιο του... υπουργείου Υγείας.

Παρούσα σήμερα, στην επιτροπή είναι και η Αθηνά Λινού, η οποία κάθισε μια θέση μπροστά από τον Παύλο Πολάκη.

«Στημένη και υποκριτική η αντίδραση της Λινού», έλεγε ο ίδιος στο καφενείο για τη συνάδελφό του.

Πηγές από τη Βουλή ανέφεραν πως ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής μπορεί να τοποθετηθεί εάν θέλει στη συζήτηση, ωστόσο, πόρτα του δείχνουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της οποίας ήταν μέλος.

Ως εκ τούτου ο αψύς Σφακιανός ο οποίος χθες σε ανάρτησή του στο Facebook προανήγγειλε «μια καινούργια αποκάλυψη που θα κάνει πάταγο», θα πρέπει να βρει άλλο «βήμα».

Όπως έγινε γνωστό πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε τον Πέτρο Παππά εκπρόσωπο του κόμματος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και τον Γιώργο Καραμέρο στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.

Στη Βουλή συνεχίζονται οι αντιδράσεις. Στην επιτροπή που συζητά το νομοσχεδιο του υπουργείου Υγείας τα φλας έπεσαν πάνω στη συνεργάτη του Άδωνι Γεωργιάδη που δέχθηκε την επίθεση Πολάκη.

«Συμπεριφορές που έχουν σκοπό μόνο να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας δεν έχουν θέση εδώ», είπε ο πρόεδρος της Γιώργος Στύλιος, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος ανέφερε: «Ο υπουργός είπε στον κ. Πολάκη ουστ, άρα να τα ακούμε όλα και να είμαστε ίσοι απέναντι σε όλους. Για να μην μπω για τα ψεύδη που εκστόμισε ο κ. υπουργός σε εμένα. Θα είμαι ίσος απέναντι σε όλους».