Latest News

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Συνεχίζεται η δίκη για την εκτέλεση του Καραϊβάζ - Τι ζητάει η οικογένειά του

 


Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνεχίζει σήμερα Παρασκευή (5/7) η δίκη των δύο αδερφών που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο...
στις 9 Απριλίου του 2021

Τα δύο αδέρφια, 41 και 49 ετών, που κατηγορούντα για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, αρνούνται την κατηγορία και υποστηρίζουν πως δεν έχουν καμία σχέση. Ο ένας μάλιστα αρνείται ότι ήταν την ημέρα εκείνη στον Άλιμο, ενώ αδελφός του λέει ότι βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους.

Σύμφωνα με το βούλευμα, η εκτέλεση του Καραϊβάζ ήταν συμβόλαιο θανάτου με άγνωστους εντολείς, για τους οποίους συνεχίζεται η έρευνα.

Υπενθυμίζεται πως οι δράστες προσέγγισαν τον Καραϊβάζ και τον εκτέλεσαν, πυροβολώντας τον επανειλημμένα με πιστόλι. Όπως προκύπτει από τη δικογραφία οι δράστες γνώριζαν επακριβώς τον τόπο της κατοικίας του, το πρόγραμμά του, τις συγκεκριμένες ώρες μετάβασης στον τόπο της εργασίας του.

Στη δίκη παρίσταται προς υποστήριξη της κατηγορίας οικογένεια του δημοσιογράφου, η οποία ζητά τον εντοπισμό και τη λογοδοσία των ανθρώπων που έδωσαν την εντολή για την εκτέλεσή του.