Latest News

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Δέσποινα Μοιραράκη: Ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι μια πολυάσχολη επιχειρηματίας και... media persona. Αφού έκανε με επιτυχία τη μετάβαση από τις τηλεπωλήσεις στην κεντρική τηλεοπτική σκηνή με το «Cash or trash», καμία νέα πρόκληση δεν τη φοβίζει.

Όμως, όπως αποδεικνύεται, η κούραση κάποιες φορές είναι αξεπέραστη ακόμα και για τους πιο δυναμικούς ανθρώπους.

Έτσι, χθες, Τετάρτη 3 Ιουλίου, καθώς έβγαινε από το στούντιο όπου γυρίζονταν τα επεισόδια του επόμενου κύκλου του «Cash or trash» καθώς και το trailer για τη νέα σεζόν, η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια έχασε για λίγο τις αισθήσεις της με παρά λίγο μοιραία αποτελέσματα.

Το αυτοκίνητό της προσέκρουσε σε παρακείμενα οχήματα, ευτυχώς σταθμευμένα, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Η ίδια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για προληπτικές εξετάσεις, όπου παρέμεινε το βράδυ για παρακολούθηση.

«Είμαι καλά όσο μπορώ. Είμαι ταλαιπωρημένη» είπε σήμερα η Δέσποινα Μοιραράκη στη «Super Κατερίνα» που την εντόπισε στο σημείο ακριβώς που έγινε το ατύχημα, έξω από το στούντιο όπου σήμερα ολοκληρώνονται τα γυρίσματα του «Cash or trash».

Κι εξήγησε τι συνέβη. «Βγαίνοντας από αυτή την πόρτα του στούντιο ήταν όπως πάντα εδώ παρκαρισμένο το αυτοκίνητό μου. Μπήκα μέσα, ήμουν πολύ κουρασμένη και φαίνεται κλείσαν τα μάτια μου, δεν ξέρω πως ακριβώς συνέβη… Αν δεν ήταν το επόμενο αυτοκίνητο σταματημένο κι οι μηχανές, θα είχα βγει τον δρόμο. Κι ευτυχώς που ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο γιατί θα είχα χτυπήσει.

Έχω πάθει ένα σοκ, το κεφάλι μου πονάει, έχω κάτι καρούμπαλα γι’ αυτό φοράω το καπελάκι μου. Το θέμα όμως είναι ότι έχω σοκαριστεί κι έχω στενοχωρηθεί γιατί σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του γυρίσματος κι εδώ έχουμε 60 άτομα, τους πωλητές, έχουμε πολύ δουλειά και αυτό με άγχωσε. Και γενικά τις τελευταίες ημέρες είμαι πιεσμένη από δουλειές γιατί εγώ δεν είμαι απλά η παρουσιάστρια του “Cash or trash”, είμαι επιχειρηματίας κι έχω πολλή συσσωρευμένη πίεση».

Ευτυχώς γι’ αυτήν, σήμερα Τετάρτη τα γυρίσματα τελειώνουν και θα μπορέσει να ξεκουραστεί. «Δεν μπορούσα να μην έρθω σήμερα. Είναι η τελευταία ημέρα και είναι πολύ σημαντικό για όλη την παραγωγή μας. Θα με βοηθήσουν, θα είμαι λίγο καθιστή».