Latest News

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Η σοκαριστική στιγμή που καθαρίστρια πέφτει από τον τρίτο όροφο- Την έσπρωξε κατά λάθος συνάδελφος της (BINTEO)


Η καθαρίστρια σπρώχτηκε κατά λάθος από συνάδελφο της προς τον εσωτερικό τοίχο γύρω από τις σκάλες και έπεσε από το στηθαίο στο ισόγειο, χτυπώντας απευθείας το κεφάλι της στο τσιμεντένιο έδαφος που είχε ως αποτέλεσμα... σοβαρούς τραυματισμούς.

Η Gudiya Devi από την Ινδία υπέκυψε στα τραύματά της σε νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα. Αξιωματούχοι της αστυνομίας είπαν ότι η Devi, η οποία ζούσε στην περιοχή Pisavli με τον γιο και την κόρη της, εργαζόταν σε ένα γραφείο που βρισκόταν στον τρίτο όροφο του κτιρίου Globestate στο Vikas Naka στο Dombivli East.

Το απόγευμα της Τρίτης, ενώ συμμετείχε σε φιλική διαμάχη με έναν από τους συναδέλφους της, που ονομαζόταν Bunty, σπρώχτηκε κατά λάθος προς τον εσωτερικό τοίχο γύρω από τις σκάλες και έπεσε από το στηθαίο στο ισόγειο, χτυπώντας απευθείας το κεφάλι της στο τσιμέντο. που είχε ως αποτέλεσμα σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο συνάδελφος, Bunty, παραλίγο να πέσει προσπαθώντας να σώσει τον Devi, αλλά σώθηκε από το γρήγορο αντανακλαστικό ενός άλλου εργάτη που τον κράτησε από πίσω και τον έσωσε από το να γλιστρήσει κάτω. Όλο το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος της πολυκατοικίας.

Οι συνάδελφοι μετέφεραν την τραυματισμένη Devi σε κοντινό νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά της αργότερα.