Latest News

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: «Τον κλώτσησα μία ή δύο φορές» ισχυρίζεται ο δράστης

 

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Αγίου Πέτρου Κυνουρίας μετά το έγκλημα που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής με τη δολοφονία του 64χρονου άνδρα... στην Αρκαδία

Οι συγχωριανοί του θύματος είναι στην κυριολεξία παγωμένοι από τις εξελίξεις, καθώς κανένας δεν περίμενε ένα γλέντι να έχει αυτή την κατάληξη. 

Με σκυφτό κεφάλι πέρασαν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι ο 40χρονος και η 36χρονη γυναίκα που κατηγορούνται. Φορούσαν καπέλο και χειρουργικές μάσκες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Εν αναμονή της ποινικής δίωξης που θα τους ασκηθεί, περιμένουμε να μάθουμε και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. 

Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: Για 1-2 κλωτσιές μιλά ο δράστης

Ο δράστης έχει δώσει τους δικούς του ισχυρισμούς για το τι συνέβη. Σύμφωνα με τον θύτη η συμπλοκή ξεκινά από το αυτοκίνητο. Ο 64χρονος επιχείρησε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο. Μέσα - όπως ισχυρίζεται ο 40χρονος -  ήταν το τρίχρονο παιδάκι του ζευγαριού. Ήρθαν στα χέρια και στη συνέχεια η συμπλοκή συνεχίστηκε έξω απ' το αυτοκίνητο, στην πλατεία του χωριού. Ο δράστης παραδέχεται ότι κλώτσησε το θύμα, σύμφωνα με το Star, αλλά μιλά για 1-2 κλωτσιές.

Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: Για 1-2 κλωτσιές μιλά ο δράστης

Ο άτυχος 64χρονος φέρει πολύ σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι. Η ιατροδικαστική θα δείξει ακριβώς τα ευρήματα, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην ημέρα.