Latest News

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Αντώνης Ρέμος: «Δεν δήλωνε 50.000 ευρώ στην εφορία» - Αποκαλύψεις για την υπόθεση φοροδιαφυγής

 


Ο δικηγόρος του Αντώνη Ρέμου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έκανε δηλώσεις για  στην υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία εμπλέκεται ο γνωστός τραγουδιστής...

Mεταξύ άλλων ανέφερε πως ο γνωστός τραγουδιστής αντιμετωπίζει την ίδια διαδικασία φορολογικού ελέγχου, όπως εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

Τόνισε, επίσης, ότι πριν από οποιαδήποτε δέσμευση ή δημόσια διαπόμπευση, η αρμόδια αρχή πρέπει να καλέσει τον πολίτη για εξηγήσεις.

Επεσήμανε μάλιστα ότι η πληροφορία ότι ο Ρέμος δήλωνε μόνο 50.000 ευρώ είναι ανακριβής και στοχεύει στη διαπόμπευσή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Ο έλεγχος που έγινε στον γνωστό τραγουδιστή γίνεται σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες αυτής της χώρας. Πριν γίνει η δέσμευση, ή αφού γίνει, πριν διαπομπεύσουμε τον οποιονδήποτε πολίτη δημόσια, θα πρέπει να τον καλέσει η αρχή ξεπλύματος, και να τον ρωτήσει, να του ζητήσει εξηγήσεις.

Ένα μέτρο τόσο επαχθές δεν πρέπει να παίρνεται. Επίσης, πως διαρρέεται ένα όνομα τόσο εύκολα. Σας λέω κατηγορηματικά ότι η πληροφορία ότι δήλωνε 50.000 δεν είναι ακριβής. Είναι μια διαρροή που έχει σκοπό τη διαπόμπευση του συγκεκριμένου καλλιτέχνη.

Είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχει ελεγχθεί από τις φορολογικές αρχές επανειλημμένως και είναι συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του. Είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχει ελεγχθεί από τις φορολογικές αρχές επανειλημμένως και είναι συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του».