Latest News

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Τραγωδία με νεκρά δύο αδέρφια 5 και 3 ετών- Ανατράπηκε το σκάφος τους- Αναζητείται ο πατέρας


 Δύο μικρά παιδιά πνίγηκαν, όταν το σκάφος με το οποίο τους πήγαινε βόλτα ο αγνοούμενος πατέρας τους, ανατράπηκε...

στη λίμνη Μίσιγκαν.

Ο πατέρας Μπιλ Σάλνικ, 32 ετών, πήρε την κόρη του, Σάρλοτ, 5 ετών, και τον γιο του Τζος, τριών ετών, σε ένα ταξίδι με ιστιοπλοϊκό και τους είδαν ζωντανούς για τελευταία φορά στις 4 μ. στο το λιμάνι του Oconto το Σάββατο γύρω στις 10 π.μ.

Το τρίο, που ταξίδευε με το σκάφος του Bill, My Lady Blue, αναμενόταν να ταξιδέψει σε μια μαρίνα κοντά στο Oconto αλλά δεν τα κατάφερε, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους.

Οι τοπικοί αστυνομικοί έλαβαν αναφορά για έναν καθυστερημένο βαρκάρη γύρω στο μεσημέρι της Κυριακής, αφού ο Μπιλ, ο οποίος ήταν από το κοντινό Little Suamico, δεν είχε εμφανιστεί.

Μια ολονύκτια έρευνα το βράδυ της Κυριακής από αέρα και νερό οδήγησε στο My Lady Blue που βρέθηκε αναποδογυρισμένο στις 6:22 π.μ. της Δευτέρας ακριβώς νότια του νησιού Chambers.

Λιγότερο από πέντε ώρες αργότερα, τα πτώματα της Charlotte και του Josh βρέθηκαν περίπου ένα μίλι νότια από το σημείο που βρέθηκε το σκάφος.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι θα συνεχίσουν την αναζήτησή τους για τον Μπιλ, καθώς οι θερμές θερμοκρασίες του νερού και του αέρα έχουν αυξήσει την πιθανότητα να είναι ακόμα ζωντανός.

Ο Μπιλ φαινόταν να είναι ένας σχετικά έμπειρος ναύτης.