Latest News

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Ντέμη Γεωργίου: Τελευταίο αντίο στην 39χρονη σεφ - Tο πάρτι στην Πάρο


H Ντέμη Γεωργίου, γνωστή σεφ, απεβίωσε σε ηλικία 39 ετών από σηπτικό σοκ, ύστερα από οξεία βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη... στην Πάρο.

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι θα της πουν το τελευταίο «αντίο» στις 12:00 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Σύμφωνα με την επιθυμία της, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να είναι ντυμένοι στα λευκά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στα social media από φίλους της, η Ντέμη Γεωργίου είχε εκφράσει την επιθυμία, αντί για στέφανα, οι παρευρισκόμενοι να κάνουν δωρεές για τα αδέσποτα ζώα της Πάρου. Μετά την κηδεία, αναμένεται ότι η σύντροφός της και οι στενοί φίλοι της θα διοργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι στην Πάρο για να την αποχαιρετήσουν.

Η Μαριαλένα Ξηρομερίτη, σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου, ζήτησε διακριτικότητα μιλώντας στην εκπομπή «Summer’s Cool». «Σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας για τη Ντέμη Γεωργίου. Παρακαλούμε να τηρηθεί η απαραίτητη διακριτικότητα, καθώς η περίοδος αυτή είναι δύσκολη και προσωπική για εμάς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ντέμη Γεωργίου υπέστη οξεία βακτηριακή λοίμωξη ενώ βρισκόταν στην Πάρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας στην Αθήνα, όπου τελικά απεβίωσε από σηπτικό σοκ.