Latest News

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού στη Λειβαδιά: Είπε ψέματα η 32χρονη και συνελήφθη


 Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση βιασμού στη Λιβαδειά, αφού όπως παραδέχθηκε η 32χρονη στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα, παρουσία ψυχολόγου, είπε ψέματα ότι έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις άνδρες, για τους οποίους είχε ισχυριστεί ότι... την απήγαγαν.

Είχε προηγηθεί η άρνησή της να εξεταστεί αν και της επιδόθηκε παραγγελία για κατεπείγουσα ιατροδικαστική εξέταση, ενώ στη συνέχεια η νεαρή γυναίκα συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία της 32χρονης, η ίδια πήγε με τη μοτοσυκλέτα της σε παραλία της Βοιωτίας κατόπιν ραντεβού με άνδρα, που είχε γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ μέσα από συνομιλία σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και ενώ βρισκόταν επί της παραλιακής οδού, τέσσερις άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε ένα μαύρο όχημα, αποβιβάστηκαν από αυτό και αφού ένας εξ αυτών της έκλεισε με τη βία το στόμα και τα μάτια, την επιβίβασαν παρά την θέλησή της στο όχημα.

Κατόπιν, οι δράστες τη μετέφεραν σε άγνωστη ερημική τοποθεσία, την αποβίβασαν και αφού οι 3 εξ αυτών την ακινητοποίησαν, ο τέταρτος την βίασε. Ακολούθως, οι δράστες αφού την τοποθέτησαν ξανά στο όχημα την εγκατέλειψαν σε σημείο που βρισκόταν στο μέσο περίπου της διαδρομής από το αρχικό σημείο αρπαγής, από όπου η γυναίκα αποχώρησε πεζή.

Η ίδια στην συνέχεια πήγε στο τμήμα Ασφάλειας στη Λιβαδειά όπου έκανε μήνυση.