Latest News

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Θρήνος στην Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ: Πέθανε τερματοφύλακας σε ηλικία 20 ετών

 


Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 20 ετών άφησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/07) ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο, ο οποίος νοσηλευόταν σε... κρίσιμη κατάσταση.

Ειδικότερα, ο Κορνέχο -τρίτος στην ιεραρχία της ομάδας- είχε χτυπήσει το κεφάλι του γλιστρώντας στο ντουζ την ημέρα των γενεθλίων του και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση.

Η θλιβερή είδηση βύθισε στο πένθος την ομάδα από το Εκουαδόρ, η οποία ζήτησε από την CONMEBOL να αναβάλει τον αγώνα που έχει να δώσει κόντρα στην Μπραγκαντίνο για το Κόπα Σουνταμερικάνα, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει δεκτό το αίτημα.

«Δεν υπάρχουν λέξεις ή φράσεις που να μπορούν να απαλύνουν τον πόνο που έχουμε αυτή τη στιγμή. Η μνήμη του θα μας δώσει την απαραίτητη δύναμη για να ξεπεράσουμε αυτό το σοκ. Τζάστιν θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Αναπαύσου εν ειρήνη. Σε αγαπάμε», έγραψε η Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ σε ανάρτησή της.

Από την πλευρά της, η Μπραγκαντίνο -σημερινή αντίπαλος της ομάδας του- σημείωσε σε δική της ανάρτηση:

«Η Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο λυπάται για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο ευχόμενη πολύ δύναμη στην οικογένεια και στους φίλους του αθλητή. Παρομοίως συμπάσχει και με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της ομάδας από τον Ισημερινό σ' αυτές τις στιγμές θρήνου και λύπης».