Latest News

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Πολύνεκρο τροχαίο στη Μεσσηνία: Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος

 


Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας που παρέσυρε τρία αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων... στη Μεσσηνία.

Το πολύνεκρο τροχαίο στη Μεσσηνία έχει συγκλονίσει τη χώρα τις τελευταίες ώρες, ενώ άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω υπό τις οποίες συνέβη αυτή η τραγωδία. Σημειώνεται πως από τους τέσσερις νεκρούς, δύο είναι παιδιά και δύο ενήλικες, ενώ πέντε άτομα ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια των οχημάτων με σοβαρά τραύματα και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της περιοχής.

Ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας σύμφωνα με τις πληροφορίες, νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Έχει ληφθεί αίμα για τοξικολογικές εξετάσεις και όταν είναι σε θέση, αναμένεται η απολογία του προκειμένου να ρίξει φως στα αίτια του δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται πως από τα αυτοκίνητα, το ένα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ένα άλλο εγκλωβίστηκε κάτω από το βαρύ όχημα. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ανέσυραν από αυτά νεκρούς δύο ενήλικες και δύο παιδιά, μεταξύ των οποίων είναι μία μητέρα με το μωρό της και ένα 12χρονο κορίτσι με τον 44χρονο πατέρα της.

Πολύνεκρο τροχαίο στη Μεσσηνία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος που έχασε πατέρα και αδερφή 

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το πολύνεκρο τροχαίο στη Μεσσηνία, καθώς ένας εκ των πέντε τραυματιών, είναι ο 19χρονος που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο, στο οποίο σκοτώθηκαν ακαριαία ο πατέρας και η αδερφή του. Ο 19χρονος είχε μόλις ορκιστεί φαντάρος και επέστρεφε με την οικογένειά του από την Καλαμάτα στην Αμαλιάδα.

Μετά το τροχαίο έφερε πολύ σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα. Στη συνέχεια διακομίστηκε άμεσα στο Παναρκαδικό νοσοκομείο της Τρίπολης καθώς αντιμετωπίζει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μαζί τους στο αυτοκίνητο βρισκόταν και μία 66χρονη, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση φέροντας θλαστικά τραύματα στο θώρακα.