Latest News

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Ο Τζάστιν Μπίμπερ πήρε 10 εκατ. και τραγούδησε στο προγαμιαίο πάρτι του γιου Ινδού μεγιστάνα (ΒΙΝΤΕΟ)

 Ο Τζάστιν Μπίμπερ ανέβηκε και πάλι στη σκηνή για χάρη του πλουσιότερου άνδρα στην Ασία, λίγο πριν τον πολυαναμενόμενο γάμο του... γιου του.

Αν και ο 30χρονος τραγουδιστής δεν θέλει να δίνει συναυλίες, έκανε μια εξαίρεση για χάρη του δισεκατομμυριούχου Ανάντ Αμπάνι, γιου του πλουσιότερου ανθρώπου στην Ασία, Μουκές Αμπάνι, που παντρεύεται σε λίγες μέρες, την αγαπημένη του, Ραντίκα Μερχάντ. Ο 29χρονος γαμπρός είναι ο νεότερος γιος του πλουσιότερου άνδρα στην Ασία και όπως έχει διαρρεύσει το ποσό που έκανε τον Μπίμπερ να αφήσει στην άκρη την άρνηση για τις συναυλίες ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια δολάρια για μία και μοναδική εμφάνιση.

Ο Μπίμπερ φέρεται να ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ερμηνευτής στους γαμήλιους εορτασμούς που πληρώνει ο δισεκατομμυριούχος Αμπάνι για τα παιδιά του, σε μια λίστα που περιλάμβανε τη Ριάνα, την Κέιτι Πέρι και την Μπιγιονσέ, οι οποίες εμφανίστηκαν στον γάμο της κόρης του, Ίσα, το 2018.

Ο 30χρονος Τζάστιν Μπίμπερ έκανε όλους τους παρευρισκόμενους στην τελετή sangeet του Ανάντ Αμπάνι και της Ραντίκα Μερσάντ να χορεύουν με την ψυχή τους κατά τη διάρκεια του φαντασμαγορικού του σόου το Σαββατοκύριακο. Μετά τους εορτασμούς, ο Μπίμπερ πλημμύρισε το Instagram του με φωτογραφίες και βίντεο από το προγαμιαίο event του δισεκατομμυριούχου κληρονόμου και της μέλλουσας νύφης του.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε στιγμιότυπα του εαυτού του να τραγουδά μερικές από τις τοπ επιτυχίες του στο σουαρέ που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Nita Mukesh Ambani (NMACC) στη Βομβάη.

Ο Αμερικανός σταρ πέταξε στην Ινδία για την εμφάνισή του στον πλούσιο, πολύμηνο και πολυηπειρωτικό γάμο του Ambani και της Merchant. Ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί μεταξύ 12-14 Ιουλίου στη Βομβάη.