Latest News

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Φειδίας Παναγιώτου: Το βιογραφικό του Youtuber και Tiktoker που εκλέχθηκε ευρωβουλευτής στην Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Από το YouTube και το TikTok στην Ευρωβουλή θα βρεθεί ο Φειδίας Παναγιώτου που εκλέχθηκε ευρωβουλευτής στην Κύπρο, καταλαμβάνοντας μία από τις έξι έδρες της χώρας...στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Σήμερα είναι ιστορική ημέρα όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για τον κόσμο όλο», δήλωσε ο ίδιος ο Φειδίας Παναγιώτου, που συμμετείχε στις Ευρωεκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ευχαριστώντας τον κυπριακό λαό που τον έφερε… από το πουθενά, στην τρίτη θέση – ελάχιστα πίσω από το ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ. Για να πανηγυρίσει την επιτυχία του, μάλιστα, έστησε και πάρτι στην Πλατεία Ελευθερίας:

Ποιος είναι ο Φειδίας Παναγιώτου: Το βιογραφικό του

Ο Φειδίας Παναγιώτου είναι 24 ετών και γιος παπά. Δεν έχει σπουδές και ασχολείται με το Youtube και το TikTok, δηλώνοντας Influencer – ο ίδιος άλλωστε ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική, υποσχόμενος να «κάνει ό,τι μπορεί, αν πάει στις Βρυξέλλες».

Όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, σε εκπομπή του Alpha Kύπρου, φορούσε σορτσάκι, σακάκι και τρεις γραβάτες.

Πέρυσι, ο Φειδίας Παναγιώτου είχε προκαλέσει αντιδράσεις καθώς είχε προσπαθήσει να ταξιδέψει σε όλη την Ινδία και την Ιαπωνία χωρίς να πληρώσει, ζητώντας μετρητά από τον κόσμο. Παλαιότερα, κοιμόταν σε sleeping bag, επί τρεις μήνες έξω από τα γραφεία της "SpaceX", μέχρι να καταφέρει να αγκαλιάσει τον Έλον Μασκ. Επίσης, δηλώνει ότι θάφτηκε για 10 ημέρες κάτω από τη γη, μέσα σε ένα φέρετρο μαζί με ένα φίδι.