Latest News

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 Τελικός: Το αουτσάιντερ που κέρδισε τα πάντα - Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο μεγάλος νικητής (ΒΙΝΤΕΟ)

 Ο Τελικός του Survivor 2024 έφερε την Κατερίνα Δαλάκα, τον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα στον στίβο που στήθηκε ειδικά για την περίσταση... στο Γαλάτσι.

Οι τρεις φιναλίστ αγωνίστηκαν με την παρουσία κοινού, των οικογενειών τους καθώς και των παικτών που πέρασαν φέτος από το ριάλιτι επιβίωσης φέτος.

Συνολικά από στις δύο ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών αγωνίστηκαν 36 παίκτες. Από αυτούς ο Φάνης Μπολέτσης, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ντάνιελ Νούρκα κι ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν αυτοί που κατάφεραν να επιστρέψουν στην Ελλάδα για τον ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25/6.

Με τη λήξη του ημιτελικού ο Γιώργος Γκιουλέκας αποχώρησε και οι Φάνης, Ντάνιελ και Κατερίνα πήραν το εισιτήριο για τον Τελικό. Ενώ ο Γιώργος λίγο πριν ξεκινήση τη τελική μονομαχία παρέλαβε το αυτοκίνητο που κέρδισε στον αγώνα επάθλου που είχε πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν παρών στον Τελικό του Survivor 2024 και συμμετείχε στον σχολιασμό μετά από κάθε run των φιναλίστ. Ο πρώτος αγωνιστικός τελικός προσέφερε θέαμα και πολλή ένταση με την Δαλάκα και τον Φάνη να ξεκινούν το πρώτο run. Οι παίκτες είχαν από 7 ζωές μέχρι την επικράτηση και τη νίκη ενός, ο οποίος είναι και ο νικητής του τίτλου και του επάθλου των 100.000 ευρώ.

Πρώτη βγήκε εκτός διεκδίκησης η Κατερίνα Δαλάκα χάνοντας όλες τις ζωές της, με τον Ντάνιελ να έχει 5 και τον Φάνη 2 και να συνεχίζουν. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της λέγοντας: «Κλαίω γιατί τελείωσε», ενώ είχε δηλώσει πως αυτή ήταν η τελευταία της συμμετοχή στο Survivor.

Το Survivor 2024 απέδειξε πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών και ο Ντάνιελ Νούρκα σήκωσε στο Γαλάτσι το φετινό τρόπαιο και είναι ο νικητής των 100.000 ευρώ. Μαζί με την αμοιβή του για τις εβδομάδες που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο συγκέντρωσε συνολικά 215.000 ευρώ.

Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024: