Latest News

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Sold out μέσα σε λίγες ώρες ο πέμπτος τελικός

 


Για το 3 - 2 ετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή μετά την τεράστια νίκη του μέσα στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού για το Πρωτάθλημα, με τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται να σπάσουν την έδρα... του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» άλωσαν το ΣΕΦ με 88 - 85 σε ένα ματς - θρίλερ που απέδειξε γιατί οι δύο ελληνικές ομάδες πρωταγωνιστούν όλα αυτά τα χρόνια στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Όλα πια θα κριθούν στον πέμπτο τελικό που θα γίνει στις 9.15 την Παρασκευή 14/06 στο ΟΑΚΑ, με τα εισιτήρια για το ματς να βγαίνουν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και να εξαντλούται σε κάτι λιγότερο από 5 ώρες. Είναι χαρακτηριστικό πως στην πλατφόρμα, βρίσκονταν τα ξημερώματα 250.000 άτομα στην ουρά για το μαγικό χαρτάκι.

Πάντως, μία γεύση για την ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ πήραν στις 2 τα ξημερώματα οι «πράσινοι», όταν 4.000 Παναθηναϊκοί συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο για να αποθεώσουν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν για το κατόρθωμά της. Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει με 2 - 0 στη σειρά των τελικών.

Πάντως ο προπονητής του Παναθηναϊκού που αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, αφού τους ευχαρίστησε έκανε την χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι του, δείχνοντας πως απομένει ακόμη ένα ματς για να στεφθεί πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός.