Latest News

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Σάλος στη Μύκονο με την γυναίκα-αστυνομικό που ξάφρισε χρυσή αλυσίδα από κρατούμενη - Οι χλιδάτες φωτογραφίες της στα social media


Γυναίκα αστυνομικός που υπηρετούσε στην Μύκονο συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (21/6), με την κατηγορία ότι έκλεψε μια χρυσή αλυσίδα από μία κρατούμενη... συριακής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη η οποία είναι υπαρχιφύλακας και υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, απαθανατίσθηκε από κάμερα του τμήματος να αφαιρεί το κόσμημα από όπου φυλάσσονταν μαζί με τα υπόλοιπα προσωπικά αντικείμενα της 63χρονης, που η αξία του, σύμφωνα με το θύμα, ανέρχεται στα 2.500 ευρώ.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή όταν έφθασε η στιγμή η κρατούμενη να αφεθεί ελεύθερη και να παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα και διαπίστωσε ότι της έλειπε η χρυσή αλυσίδα. Ακολούθως, ενημέρωσε τους αστυνομικούς όπου και διαπιστώθηκε ότι η δράστιδα ήταν υπαρχιφύλακας, η οποία και συνελήφθη από στελέχη του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων.

ADVERTISEMENT

Ειδικότερα η αστυνομικός, την 12:42 ώρα της 17-06-2024, όπως καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας φαίνεται να αφαιρεί μέσα από χώρο της υπηρεσίας την επίμαχη χρυσή αλυσίδα. Μάλιστα, δεν την είχε καταγράψει ως όφειλε στο Βιβλίο κρατουμένων και μεταγωγής αυτόν και παραδιδόμενων χρημάτων, τιμαλφών και λοιπών ειδών κρατουμένων.


astynomikos-mykonos-polytelis-zoi-02_69a52.jpg

Η αστυνομικός συνελήφθη χθες (19/6 ) στην Αθήνα, ενώ παρακολουθούσε σεμινάριο για την ενδοοικογενειακή βία, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, παραδέχθηκε την πράξη της και παρέδωσε το αφαιρεθέν αντικείμενο.

Σημειώνεται ότι η υπαρχιφύλακας, σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, εμφανίζεται να οδηγεί υπερπολυτελή – σπορ αμάξια, να ποζάρει σε ακίνητα με πισίνες, αλλά και να ταξιδεύει σε μέρη που είναι συνώνυμα της πολυτέλειας, όπως το Ντουμπάι.