Latest News

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Slimane: Στην Ελλάδα για διακοπές ο Γάλλος τραγουδιστής που μάγεψε με «Mon Amour» στη Eurovision


 Στη φετινή Eurovision η Γαλλία έκανε την διαφορά με τον Slimane και το τραγούδι «Mon Amour». Ο Γάλλος τραγουδιστής μπορεί να μην έφερε τη νίκη στην χώρα του, όμως τόσο ο ίδιος όσο και το κομμάτι του αγαπήθηκαν από... εκατομμύρια κόσμο.

Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης πριν από λίγες ώρες ανήρτησε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, με το οποίο «μαρτύρησε» πως βρίσκεται για διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί.

Ο Slimane δεν αποκάλυψε που ακριβώς βρίσκεται, όμως η ορθόδοξη εκκλησία που στο βίντεο φαίνεται από πίσω του και έχει μπλε και λευκό χρώμα, φανερώνει πως ο τραγουδιστής και η παρέα του διασκεδάζουν σε κάποιο νησί της Ελλάδας.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:04

Ποιος είναι ο Slimane

Ο Slimane Nebchi γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1989 στην Γαλλία και κατάγεται από την Αλγερία. Έγινε ευρέως γνωστός στη Γαλλία το 2016, όταν και κέρδισε το γαλλικό The Voice.

Φέτος εκπροσώπησε την χώρα του στην Eurovision και παρ’ ότι τερμάτισε τέταρτος το τραγούδι του, «Mon Amour», έγινε το γαλλικό κομμάτι με τα περισσότερα streams στην ιστορία του Spotify.

Τον Ιανουάριο του 2022 έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Η κόρη του Esmeralda, είναι πλέον 2 ετών και είναι η μεγάλη του αδυναμία. Ο ίδιος έχει επιλέξει να μην προβάλλει την κόρη του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ δεν είναι γνωστή η ταυτότητα της μητέρας της.