Latest News

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Μοντέλο του OnlyFans η νεαρή που έριξε μιλκσέικ στον Νάιτζελ Φάρατζ (BINTEIO)

 


Ο Νάιτζελ Φάρατζ είναι Βρετανός πολιτικός και αρχηγός του Kόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου από το 2010 ως τον Ιούλιο του 2016, γνωστός για την ευφράδεια και τον δηκτικό του λόγο ενάντια στην...Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτή την στιγμή διατελεί μέλος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου αντιπροσωπεύοντας την Νοτιοανατολική Αγγλία και μαζί με τον Φραντσέσκο Σπερόνι διαχειρίζεται την ευρωπαϊκή ομάδα «Ευρώπη Ελευθερίας και Δημοκρατίας».

Αυτή τη φορά, όμως, τράβηξε το ενδιαφέρον των διεθνή ΜΜΕ όχι για τις πολιτικές του θέσεις, αλλά για το γεγονός ότι μία γυναίκα τού πέταξε μιλκσέικ στο πρόσωπο. Πρόκειται για τη Βικτόρια Τόμας-Μπόουεν, μια 25χρονη η οποία δηλώνει μοντέλο της πλατφόρμας του OnlyFans.

Η Τόμας βρισκόταν έξω από μία τοπική παμπ, την οποία είχε επισκεφθεί ο ακροδεξιός πολιτικός, και μόλις τον είδε, ενστικτωδώς, του πέταξε ένα ρόφημα που είχε πάρει νωρίτερα από τα Mcdonalds.

ADVERTISEMENT

O Φάρατζ έμεινε ψύχραιμος και συνέχισε την πορεία του, ενώ η νεαρή παραμένει κρατούμενη. Σύμφωνα με την Daily Mail, εκτός από μοντέλο του OnlyFans, είναι και οπαδός των Εργατικών και του Τζέρεμι Κόρμπιν.

Οι πρώτες δηλώσεις της Βικτόρια Τόμας-Μπόουεν κατά του Νάιτζελ Φάρατζ 

Η νεαρή έκανε και δήλωση στο BBC για το περιστατικό, λέγοντας: «Το πέταξα, γιατί έτσι ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω. Δεν αντιπροσωπεύει τίποτα από αυτά που πιστεύω εγώ, ούτε οποιοσδήποτε άνθρωπος εδώ γύρω. Δεν μας εκπροσωπεί, δεν είναι από εδώ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτός της υποστήριξης στο πρόσωπο του Κόρμπιν, είναι και… εχθρός της βασιλικής οικογένειας καθώς είχε καλέσει τους Βρετανούς να μποϊκοτάρουν το Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ.