Latest News

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

«Δεν είμαι έγκυος»: H Lady Gaga διαψεύδει τις φήμες για την εγκυμοσύνη της (BINTEO)


 Η Lady Gaga διέψευσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης της, με ένα video στο TikTok. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Την Τρίτη 4 Ιουνίου η Lady Gaga διέψευσε τις φήμες γράφοντας «Δεν είμαι έγκυος» πάνω σε ένα σύντομο βίντεο και από κάτω γράφει τον στίχο της Τέιλορ Σουίφτ από το τραγούδι Down Bad «Cryin’ at the gym» (Κλαίγοντας στο γυμναστήριο).

Στο σύντομο clip, η τραγουδίστρια έδειχνε το eyeliner της και την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της ενώ μιλούσε πάνω σε ένα ηχητικό κομμάτι: «Δεν χρειάζεται να βρω την αισθητική, είμαι η αισθητική. Θέλω να πω, είμαι σίγουρη ότι υπάρχει κάποιος εδώ έξω αυτή τη στιγμή που μπαίνει στο Pinterest και πληκτρολογεί όλα αυτά τα επίθετα για να με περιγράψει» έλεγε. Ταυτόχρονα, χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να παρακαλέσει τους θαυμαστές της να ψηφίσουν. «Εγγραφείτε για να ψηφίσετε ή ελέγξτε αν είστε εγγεγραμμένοι ΕΥΚΟΛΑ στο www.headcount.org», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης

Η φημολογία για την εγκυμοσύνη της κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες, όταν η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στον γάμο της αδελφής της.

Οι ακόλουθοί της στο TikTok έσπευσαν να επευφημήσουν την απάντησή της στις φήμες, με έναν χρήστη να σχολιάζει: «Ειλικρινά, απολύτως θρυλικό βίντεο σαν το πραγματικό είδωλο που είναι η Lady Gaga», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Οι άνθρωποι είναι τόσο κακοί... Είσαι τόσο όμορφη μέσα και έξω!!!».