Latest News

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

FY: Έκανε πρόταση γάμου γονατιστός στη σκηνή του Colourday Festival στο ΟΑΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Έκπληξη στην αγαπημένη του Αλεξία έκανε ο ράπερ FY από τη σκηνή του Colourday Festival στο ΟΑΚΑ...την Κυριακή 16/6.

Συγκεκριμένα ανέβασε τη σύντροφό του στη σκηνή, γονάτισε και της πρότεινε το μονόπετρο και φυσικά η γνωστή YouTuber δέχτηκε μπροστά σε πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για την πιο πολύχρωμη μουσική γιορτή της χρονιάς.

Η συγκίνηση δεν έλειψε και τα δάκρυα χαράς ήρθαν μετά από την πρώτη έκπληξη, όταν ο FY τη ρώτησε: «Αλεξία θα με παντρευτείς;» κρατώντας το μικρόφωνο στα χέρια του. Ενώ πρόσθεσε πως από την αντίδρασή της καταλαβαίνει πως η απάντηση είναι θετική και αγκαλιάστηκαν με το πλήθος να χειροκροτεί.

Δείτε το βίντεο:

Η Αλεξία Κεφαλά σε συνέντευξή της είχε τονίσει πόσο θαυμάζει τον Φίλιππο Γιαγκούλη: «Ήμουν πολύ εσωστρεφής και όταν γνώρισα τον Φίλιππο μου έβγαλε έναν εαυτό που προφανώς τον είχα και βγήκε στην επιφάνεια. Με τον Φίλιππο μας αρέσει πολύ η Αθήνα.

Είμαι πολύ υπερήφανη για τον Φίλιππο, τον καμαρώνω και βλέπω μία μεγάλη εξέλιξη στην καριέρα του τα τελευταία δύο χρόνια. Στην αρχή της σχέσης μας τον ζήλευα γιατί ήμουν εκτός του χώρου. Αλλά το συνήθισα και μου είναι πολύ φυσικό.

Σε ένα Tik Tok με είχαν κάνει tag που τον αγκάλιαζε μια φαν του και απάντησε η κοπέλα ότι ήμουν δίπλα και αρκετά ακομπλεξάριστη. Δεν έχει κανένα λόγο να με ζηλεύει ο Φίλιππος».