Latest News

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Folli Follie: Στη φυλακή ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος - Στο σπίτι θα εκτίσουν τις ποινές Δημήτρης και Καίτη


 Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου σε σκληρές ποινές για την υπόθεση παραποίησης οικονομικών δεδομένων της εταιρείας... Folli Follie.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 17 ετών, ενώ ο γιος του, Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, και η Καίτη Κουτσολιούτσου, τους επιβλήθηκε ποινή για 11 έτη.

Επιπλέον, η συνεργάτιδα της οικογένειας Κουτσολιούτσου καταδικάστηκε σε ποινή 10 ετών, ενώ ο Ιωάννης Μπεγέτης, ένας από τους καταζητούμενους, επιβλήθηκε ποινή για 15 έτη.

Το δικαστήριο δεν χορήγησε αναστολή στην εκτέλεση των ποινών που επέβαλλε σε Δημήτρη Κουτσουλιούτσο, Τζώρτζη Κουτσουλιούτο, Αικατερίνη Κουτσολιούτσου και Ιωάννη Μπεγιέτη.

Ως εκ τούτου τα τρία μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου οδηγούνται στη φυλακή. Μοναδική περίπτωση να μην οδηγηθούν στη φυλακή αποτελεί το ενδεχόμενο να γίνουν δεκτά τα αιτήματα για κατ’ οίκον έκτιση των ποινών τους. Αυτό συζητείται αυτή την ώρα από την έδρα.

Εξαίρεση αποτελεί ο Ιω. Μπεγιέτης, ο οποίος είναι καταζητούμενος.

Την απόφασή του επί των ποινών στους πέντε κατηγορούμενους που έκρινε ενόχους για την υπόθεση της Folli Follie ανακοίνωσε νωρίτερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, έπειτα από ακροαματική διαδικασία ενός έτους.

ADVERTISEMENT

Ποινές κάθειρξης από 10 έως και 17 έτη επέβαλε στα τρία μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου και στους δύο συνεργάτες τους που κρίθηκαν ένοχοι για την υπόθεση των παραποιημενων οικονομικών στοιχείων της Folli Follie, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Το δικαστήριο επέβαλε την μεγαλύτερη ποινή στον ιδρυτή του Ομίλου Folli Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσο, ανακοινώνοντας κάθειρξη 17 ετών στον 83χρονο κατηγορούμενο.

Στον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο επιβλήθηκε κάθειρξη 11 ετών.

Στην Αικατερίνη Κουτσολιούτσου ανακοινώθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Για τους δυο καταδικασθέντες συνεργάτες της οικογένειας Κουτσολιούτσου, οι ποινές είναι 10 έτη κάθειρξη για μία γυναίκα και 15 έτη στον καταζητούμενο πρώην στέλεχος του ασιατικού κλάδου της εταιρίας.

Η διαδικασία συνεχίζεται με την συζήτηση για τις αναστολές στην έκτιση των ποινών.