Latest News

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Dua Lipa: Υποστήριξε την Παλαιστίνη κατά την εμφάνισή της στο φεστιβάλ του Glastonbury (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Η Dua Lipa κατέστησε σαφή την υποστήριξή της στη Γάζα καθώς, το βράδυ της Παρασκευής (28/06), εμφανίστηκε στο μουσικό φεστιβάλ του Glastonbury, τραγουδώντας ενώ οι θεατές κρατούσαν πολλές σημαίες της Παλαιστίνης, οι οποίες απαθανατίστηκαν από τις... τηλεοπτικές κάμερες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, πλάνα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση την έδειξαν να τρέχει μέσα στο πλήθος για να τραγουδήσει πιο κοντά σε μια σημαία που έγραφε «Glasto for Palestine», κάτι που οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονται ότι είναι μία κίνηση υποστήριξης.

Η – βραβευμένη με Grammy – καλλιτέχνιδα είναι μία από τις διασημότητες που έχουν παροτρύνει τους παγκόσμιους ηγέτες να βοηθήσουν στην αποκλιμάκωση της κρίσης στη Γάζα. Μάλιστα, μόλις τον περασμένο μήνα, η 28χρονη Dua Lipa έγραψε στους 88 εκατομμύρια followers της στο Instagram το εξής: «Το να καίμε παιδιά ζωντανά δεν μπορεί ποτέ να δικαιολογηθεί. Όλος ο κόσμος κινητοποιείται για να σταματήσει την ισραηλινή γενοκτονία. Παρακαλώ δείξτε την αλληλεγγύη σας στη Γάζα».

«Το ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή»

Oρισμένοι υποστηρικτές αναρωτήθηκαν αν όντως τραγουδούσε στην εμφάνισή της, καθώς τα χείλη της έδειχναν να μην συγχρονίζονται με τη μουσική κατά τη διάρκεια της ερμηνείας. Πάντως, πολλοί χρήστες των social media χαρακτήρισαν ως «τρομερό» ένα τέτοιο πιθανό ενδεχόμενο.

Η Dua Lipa είπε ότι ονειρευόταν να εμφανιστεί στο φεστιβάλ Glastonbury «σε όλη της τη ζωή», καθώς άρχισε την εμφάνισή της. Η σούπερ σταρ της ποπ άρχισε την εμφάνισή της στο βρετανικό φεστιβάλ με εντυπωσιακή χορογραφία στο κομμάτι «Training Season» από το τρίτο άλμπουμ της, που λέγεται «Radical Optimism» και κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος. Μάλιστα, η τραγουδίστρια είπε στο κοινό: «Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, το ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή. Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρίσκομαι εδώ πάνω, εδώ, μαζί σας, είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι εδώ μαζί σας απόψε».