Latest News

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης χώρισαν μετά από χρόνια σχέσης

 


Μετά από πολλά χρόνια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης έδωσαν τέλος στη... σχέση τους. 

Σύμφωνα με τα πρωινάδικα,  ο χωρισμός έχει επέλθει εδώ και καιρό και το τέως ζευγάρι συγκατοικεί μέχρι εκείνη να βρει δική της στέγη.

Όμως, να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης, τέως σύζυγος της Ντορέττας Παπαδημητρίου με την οποία έχει δύο παιδιά, και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι πολλά χρόνια μαζί και πολλές φορές έχουν φτάσει ως τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους στο κτήμα του επιχειρηματία στη Μύκονο ήταν προγραμματισμένο να γίνει πριν από δύο χρόνια, όμως, λόγω πρακτικών κωλυμάτων αναβλήθηκε επ’ αόριστον.

Ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκαναν για πολλά χρόνια στενή παρέα με τη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη και μάλιστα είχαν ανακοινώσει ότι θα γίνονταν κουμπάρου του ζευγαριού μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά και την αγαπημένη του Δώρα Παντσιώτη. Το τέταρτο ζευγάρι της παρέας -που δεν υφίσταται πλέον σε αυτή την μορφή- είναι ο Πάνος Καλίδης με τη Λεάννα Μάρκογλου.

Τι λένε οι πληροφορίες για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη σήμερα

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day», το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί από καιρό και το μόνο που μένει είναι η δημόσια επιβεβαίωση του χωρισμού.

«Σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία, η σχέση αυτή έχει λήξει. Δεν έχουν σκοτωθεί, δεν έχουν πλακωθεί. Κατάλαβαν ότι οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές, υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας, η οποία εύλογα μπορεί να δημιουργήσει και κάποια θεματάκια.

Εμένα αυτό που μου διευκρίνισαν ότι δεν σκοτώθηκαν, δεν μάλωσαν… Μπορεί να μένουν και στο ίδιο σπίτι μέχρι η Ναυσικά να καταφέρει να βρει κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή συγκατοικούν, μέχρι η Ναυσικά να σταθεί στα πόδια της και να βρει ένα σπίτι».

Να θυμίσουμε ότι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που συνεχίζει να κάνει στενή παρέα με τη Μαρία Αντωνά, έχει θεαθεί τον τελευταίο καιρό σε κοινή παρέα με την κολλητή της και τον Γιώργο Λιάγκα. Επίσης, σύμφωνα με το οικονομικό ρεπορτάζ ο Κώστας Πηλαδάκης δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της επιχειρηματικής καριέρας του.