Latest News

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Παύλος Σαράκης: Η πρώτη αντίδρασή του μετά την διαγραφή του από την Κ.Ο. της Ελληνικής Λύσης

 



Την διαγραφή του βουλευτή Επικρατείας Παύλου Σαράκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης ανακοίνωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, καθώς όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση: «Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων».

Λίγες ώρες μετά ήρθε η πρώτη αντίδραση του βουλευτή που τονίζει μεταξύ άλλων ότι «θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου. Ο καθένας μας κρίνεται και αξιολογείται».

Αναλυτικά στην γραπτή του δήλωση αναφέρει: «Η ταπεινή καταγωγή μου, η προσωπική και επαγγελματική μου πορεία ωςαυτοδημιούργητος, η προσωπικότητά μου, δεν επιτρέπουν να είμαι ούτε αλαζόνας, ούτε αμετροεπής, ούτε αχάριστος, ούτε να υποτιμώ τους άλλους. Και πάνω απ’ όλα, εγώ δεν είμαι ούτε συκοφάντης, ούτε λασπολόγος. Οι αξίες μου, οι απόψεις μου, είναιαδιαπραγμάτευτες και δεν υποτάσσονται. Υπερήφανα, ελεύθερος και ασυμβίβαστος θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου. Ο καθένας μας κρίνεται και αξιολογείται».

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης αναφέρει ότι «έπειτα από ομόφωνη (πλην του κ. Σαράκη) απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος.

Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων».