Latest News

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Διαμαντής Καραναστάσης: Υποδύεται τον Μανώλη Χιώτη στη νέα ταινία για τη ζωή του Καζαντζίδη


 Σαν βόμβα έσκασε πριν από μερικούς μήνες η είδηση ότι είναι στα σκαριά ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη από το γνωστό σκηνοθέτη Γιώργο Τσεμπερόπουλο....

Όταν ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα πρωταγωνιστών της ταινίας – ο Χρήστος Μάστορας θα υποδυθεί τον Στέλιο στα νεανικά χρόνια του και η Κλέλια Ρένεση την Καίτη Γκρέυ-, η αρχική έκπληξη έγινε πυρετός.

Τώρα, μέρα με τη μέρα, τα κομμάτια του παζλ συμπληρώνονται. Σήμερα πληροφορηθήκαμε μέσα από τη «Super Κατερίνα» ότι ο Διαμαντής Καραναστάσης, ηθοποιός, βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, είναι ο άνθρωπος που θα υποδυθεί τον Μανώλη Χιώτη στην ταινία παραγωγής της εταιρίας Tanweer. Όλα αυτά βέβαια, εφόσον υπάρξει συμβιβασμός με την οικογένεια της Καίτης Γκρέυ που έστειλε εξώδικο για την προστασία της προσωπικότητας, της καλλιτεχνικής προσφοράς και της ιδιωτικότητας της ατομικής ζωής της τραγουδίστριας που διανύει το 101ο έτος της ηλικίας της.

«Είναι από τις δουλειές αυτές που πάντα αναρωτιέσαι είτε ως ηθοποιός, είτε ως θεατής “μα καλά, για τον Καζαντζίδη καμία ταινία δεν θα γυριστεί;” Και ξαφνικά ακούς ότι γίνεται ταινία και παίζεις και είσαι μέσα σε αυτήν σε έναν πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό ρόλο.

Ο Μανώλης Χιώτης είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη και για τη μουσική ιστορία της χώρας. Ένας πρωτοπόρος μουσικός που είχε τεράστια συμβολή, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ότι αυτό έβγαλε αυτό το παιδί στη δουλειά» δήλωσε στην κάμερα το Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος για την ώρα δεν μπει σε γυρίσματα. Μελετάει τον ρόλο του ανατρέχοντας σε μαρτυρίες της εποχής.

«Δεν ήταν στα ακούσματα μου τα τραγούδια του Καζαντζίδη. Είμαι πιο ροκ τύπος. Βέβαια, αυτοί οι τύποι ήταν οι ροκ της εποχής τους» παραδέχτηκε κι εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί σύντομα στο πλατό μαζί με τον Χρήστο Μάστορα.

«Με τον Χρήστο Μάστορα δεν έχουμε γνωριστεί, δεν έχουμε κάνει γύρισμα μαζί. Έχω ακούσει από πολλούς συναδέλφους ότι είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Ακούω ότι σκίζει στον ρόλο. Γνωρίζω ότι ο Μάστορας μπορεί να μιμηθεί κι έχει επιλέξει να υποδυθεί, το οποίο είναι εξαιρετικό».