Latest News

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Όρεν και Άλον Αλεξάντερ: Οι δίδυμοι εκατομμυριούχοι αντιμέτωποι με κατηγορίες για βιασμούς

 Νέες κατηγορίες διατυπώθηκαν εναντίον των Όρεν και Άλον Αλεξάντερ, των δίδυμων εκατομμυριούχων κτηματομεσιτών που κατηγορούνται για τους βιασμούς... δύο γυναικών.

Σύμφωνα με την Dailymail, ο Όρεν Αλεξάντερ φέρεται να έπαιρνε μαζί του ναρκωτικά σε πάρτι και να τα έδινε σε γυναίκες, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έκανε χρήση. «Ο Όρεν είχε μαζί του κοκαΐνη και έλεγε ότι δεν την έπαιρνε, αλλά [την] κουβαλούσε για τα κορίτσια», είπε μια ανώνυμη πηγή στο βρετανικό μέσο. Ο Όρεν και ο δίδυμος αδελφός του, Άλον έχουν κατηγορηθεί για τον βιασμό δύο γυναικών που συνέβησαν στη Νέα Υόρκη και τα Χάμπτονς ο ένας το 2010 και ο άλλος το 2012.

Οι 36χρονοι δίδυμοι άνδρες κατηγορήθηκαν ότι βίασαν μαζί μια γυναίκα το 2012 στο κάστρο του Sir Ivan Wilzig στα Χάμπτονς, όπου φέρεται να γίνονταν σεξουαλικά πάρτι.  Σε αυτά τα πάρτι, μια πηγή ισχυρίζεται ότι ο Όρεν κουβαλούσε μαζί του ναρκωτικά προκειμένου να προσελκύει γυναίκες. Το πρώτο θύμα είναι η Ρεμπέκα Μάντελ, η οποία ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Όρεν και τον Άλον το 2009 σε ένα κλαμπ της Νέας Υόρκης, το SL, όταν ήταν 18 ετών. 

Η 18χρονη συνέχισε να συναντά τους δίδυμους σε πάρτι και κλαμπ της Νέας Υόρκης. Τον Σεπτέμβριο του 2010, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι τους συνάντησε τυχαία στο κλαμπ SL και ο Άλον «εσκεμμένα τη νάρκωσε ρίχνοντας μια άγνωστη ουσία στο ποτό της, με αποτέλεσμα να υποστεί σημαντική βλάβη τόσο σωματικά όσο και πνευματικά».

Σύμφωνα με την αγωγή, οι δύο άνδρες οδήγησαν την Μάντελ στο διαμέρισμά τους, λέγοντάς της ότι υπήρχε ένα πάρτι εκεί, το οποίο δεν υπήρχε. Λίγα λεπτά μετά την είσοδό της στο διαμέρισμα, η 18χρονη κακοποιήθηκε σεξουαλικά, από τους κατηγορούμενους. Ο Άλον κρατούσε την ενάγουσα κάτω, ενώ ο Όρεν την βίαζε. Οι κατηγορούμενοι στη συνέχεια άλλαζαν θέσεις, βιάζοντας επανειλημμένα την Μάντελ. 

Το δεύτερο θύμα, η Κέιτ Γουάιτμαν, ισχυρίστηκε ότι βιάστηκε από τους δύο άνδρες το 2012 σε μια έπαυλη στα Χάμπτονς, που ανήκε στον Ιβαν Γουίλζιγκ. Η γυναίκα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, γνώρισε τα δύο αδέρφια το 2008 στη Νέα Υόρκη και αρνήθηκε επανειλημμένα τα αιτήματα του ‘Ορεν να βγει μαζί του. Στη συνέχεια, σε ένα ταξίδι στα Χάμπτονς, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Άλον την άρπαξε καθώς έφευγε από ένα νυχτερινό κέντρο και την ανάγκασε να μπει σε ένα αυτοκίνητο μαζί με τον Όρεν. 

Είπε ότι την οδήγησαν στην έπαυλη στα Χάμπτονς, όπου την εμπόδισε ένας φρουρός να φύγει, της πήραν το τηλέφωνο και την ανάγκασαν να γδυθεί. Εκεί ήταν που έγινε ο βιασμός της από τα δύο αδέρφια.