Latest News

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Δύσκολες ώρες για τη Λένα Μαντά: Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της

 


Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Λένα Μαντά έκανε γνωστή σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου, την τραγική είδηση του θανάτου του... συζύγου της.

«Αυτό το βλέμμα σου αγάπησα…Χωρίς αυτό θα πρέπει να ζήσω από δω και πέρα…Χωρίς εσένα…», έγραψε η ίδια

ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ

Η πασίγνωστη συγγραφέας είχε μιλήσει πρόσφατα για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του συντρόφου της, με τον οποίο ήταν μαζί 41 χρόνια, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τη Μαρία και τον Αλέξανδρο.

«Ο Γιώργος δεν μπορεί πια να με συνοδεύσει. Πέρυσι τον Μάιο παρουσίασε πνευμονική ίνωση και έχει μόνιμο οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο. Κουράζεται ακόμα και με το οξυγόνο. Του έχουμε φορητό μηχάνημα, αλλά δεν είναι για πολλά ζόρια. Γενικά τον έχουμε σαν γλόμπο στο σπίτι. Έχει ένα καλώδιο 15 μέτρα για να περιφέρεται μέσα στο σπίτι. Όταν τον χάνουμε, τραβάμε το καλώδιο και τον βρίσκουμε.

Είμαστε μαζί 41 χρόνια. Πριν από 7 χρόνια είχε περάσει διαχωριστικό ανεύρυσμα και το ξεπέρασε. Τώρα ήταν πολύ πιο βαριά η κατάσταση. Έχει έρθει η ζωή τούμπα και έχει αλλάξει όλη η καθημερινότητά μου. Κάνω πράγματα μόνη μου, που δεν με άφηνε ο Γιώργος να κάνω. Δε με άφηνε να κουβαλήσω ούτε τη τσάντα μου. Πηγαίναμε μαζί super market και τώρα δεν μπορούμε να πάμε μαζί. Ο Γιώργος ήταν δίπλα μου, γιατί ό,τι λεφτά είχε βγάλει από τις δουλειές που είχε κάνει τα είχε επενδύσει. Πλέον περνάμε πολύ ωραία στο σπίτι», είχε εξομολογηθεί η Λένα Μαντά.