Latest News

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Γαμπρός έκανε μπάτσελορ ντυμένος Ιησούς Χριστός- Συνελήφθη για βλασφημία


 Ένας γαμπρός που έκανε το μπάτσελόρ του ντυμένος ως Ιησούς Χριστός και κρατώντας έναν σταυρό, έφαγε πρόστιμο 200 ευρώ από την ιταλική αστυνομία επειδή παραβίασε τους νόμους... περί βλασφημίας.

Ο γενειοφόρος άγνωστος άνδρας στα 20 του, ντυμένος με ένα λευκό φόρεμα και κρατώντας έναν μεγάλο σταυρό, ήταν μαζί με μια ομάδα φίλων καθώς περιφέρονταν από μπαρ σε μπαρ σε ένα κατάμεστο κέντρο της πόλης.

Οι αξιωματούχοι μετακόμισαν μετά από καταγγελίες, αν και δεν υπήρξαν αναφορές για βίαιη και ακραία συμπεριφορά.

Αναγνώρισαν τον άνδρα και του επέδωσαν την επιτόπια κύρωση.

Το περιστατικό συνέβη στην κεντρική πλατεία στο Jesolo, μια δημοφιλή παραθαλάσσια πόλη κοντά στη Βενετία και δημοφιλής στους Βρετανούς τουρίστες.

Ένας ιδιοκτήτης τοπικού μπαρ είπε: «Υπήρχε μια παρέα περίπου δώδεκα νεαρών ανδρών και ο ένας ήταν ντυμένος σαν Ιησούς Χριστός, με ένα μακρύ λευκό χιτώνα και είχε και γένια.

«Έσυρε έναν μεγάλο ξύλινο σταυρό στο κέντρο της πλατείας και οι περισσότεροι έβγαζαν φωτογραφίες και απλώς γελούσαν και έδειχναν.

«Δεν προκαλούσαν κανένα πρόβλημα και δεν ήταν εκτός ελέγχου ή τίποτα, αλλά το επόμενο λεπτό έφτασε ένα αυτοκίνητο με τοπική αστυνομία, με μπλε φώτα που αναβοσβήνουν και τους σταμάτησε.

«Τους έβαλαν να παραδώσουν τα δελτία ταυτότητάς τους και στη συνέχεια ο κύριος ντυμένος Ιησούς Χριστός επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ.