Latest News

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Σκηνές από ταινία τρόμου στα Άνω Λιόσια: Είχε για μήνες νεκρό τον πάτερα του σε δωμάτιο με ανεμιστήρα


Μία φρικτή οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Λιόσια, όπου ο γιος τεμάχισε και έκαψε τη σορό του πατέρα του, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή τουλάχιστον... ένα μήνα πριν.

Η φρίκη, όμως, δεν σταματά εκεί. Ο 59χρονος γιος στην προσπάθειά του να μεταφέρει τη σορό για να την κάψει, αποκόπηκαν μέλη και έτσι τα πέταξε στα σκουπίδια... Οι αστυνομικοί βρήκαν στον κάδο απορριμμάτων δίπλα από το σπίτι το κεφάλι του άτυχου 82χρονου και κάποια μέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα του 82χρονου ανέφερε ότι ο άτυχος ηλικιωμένος είχε πεθάνει τουλάχιστον εδώ και έναν μήνα, αλλά ακόμα δεν μπορούν να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου του.

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής φαίνεται να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του 59χρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, καθώς εντόπισε μεταθανάτια τραύματα στο πτώμα του ηλικιωμένου.

Την Τρίτη έβαλε φωτιά, κλήθηκε η Πυροσβεστική αλλά την έσβησε μόνος του

Όπως λένε οι γείτονες και στο παρελθόν είχε προσπαθήσει πάλι να βάλει φωτιά, αλλά την είχε σβήσει.

«Την Τρίτη το πρωί ανοίγω το παράθυρο στο μπάνιο μου και με παίρνει έντονη δυσοσμία, νόμιζα ότι είναι κάποιο ζώο. Ανεβαίνω στην ταράτσα, βλέπω καμένο στρώμα και μου κίνησε την περιέργεια. Το άφησα τρεις μέρες και μετά καλέσαμε την Αστυνομία», δήλωσε γειτόνισσα του 59χρονου.

Ο διάλογος με τους Αστυνομικούς το βράδυ της Παρασκευής

Όταν έφτασαν στο σπίτι οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ το βράδυ της Παρασκευής ο γιος συμπεριφερόταν σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

«Πού είναι ο πατέρας σου» ρώτησαν οι αστυνομικοί, με τον ίδιο να απαντά «σε κάτι συγγενείς».

Στη συνέχεια τους είπε ότι είναι σε κάποιο ίδρυμα επειδή έχει άνοια .Οταν όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πείσουν να τους ανοίξει την πόρτα και εντόπισαν τη φρίκη τότε ο εκείνος έσπασε. «Μη μου βάζετε χειροπέδες, θα σας τα πω όλα» είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα με περίοικους.

Από την κατάθεση του, ο 59χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ζούσε με το πτώμα του πατέρα του από τον Φεβρουάριο. Το είχε βάλει σε ένα δωμάτιο με ανοιχτό τον ανεμιστήρα...

Όπως υποστήριξε δεν άντεχε άλλο τη μυρωδιά και αποφάσισε να τον κάψει. Για τους λόγους που προχώρησε σε αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις ο ίδιος είπε: «Δεν είχα χρήματα για να κάνω την κηδεία και θόλωσα. Ζήτησα δανεικά από συγγενείς αλλά δεν μου έδωσαν. Μετά σκεφτόμουν πώς θα ζήσω… Μετά σκεφτόμουν τη σύνταξη».