Latest News

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Χαμός με Γιαννακόπουλο: Η απάντηση σε Καρυπίδη και το σχόλιο για «στημένους αγώνες»

 Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε πει νωρίτερα πως η παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό AKTOR, έγινε τσάμπα, σε ένα έργο που ξεπερνάει τα 100 εκατ. ευρώ-Αυτό ήταν που προκάλεσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο...

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟ απευθύνθηκε μέσω story στο Instagram στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ,

Συγκεκριμένα, ο Γιαννακόπουλος στα δευτερόλεπτα που μίλαγε, έλεγε στον Καρυπίδη να προσέχει τι λέει και να μην τον πιάνει στο στόμα του, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό πριν 10 χρόνια, όπου του είχε προτείνει ο πρόεδρος των «κίτρινων» (τότε ήταν στη Βέροια) να στήσουν αγώνα.

ADVERTISEMENT

Αναλυτικά:

«Βρε κοίτα να δεις τι γίνεται, φύτρωσε αρχ@@ και ο Καρυσπίδης, Καπσυρίδης, πως λέγεται, εκεί στον Άρη (εννοεί τον Θόδωρη Καρυπίδη). Ρε σαχλαμάρα πρόσεχε τα λόγια. Πρόσεχε πάρα πολύ καλά τα λόγια σου. Σαχλαμαρίτσα ε σαχλαμαρίτσα. Εγώ θυμάμαι πριν από 10 χρόνια που ήμουν στη Σπάρτη, να με παίρνεις να μου λες να βρεθούμε να γνωριστούμε.

Πήγαμε να φάμε και το πρώτο πράγμα που ήθελες να μου προτείνεις ήταν να στήσουμε αγώνα τότε που ήσουν στη Βέροια. Βέροια – Σπάρτη, που σκ@τά ήσουν τότε και έφυγες με τις κλοτσιές. Για πρόσεξε τα λόγια σου, σαχλαμάρα, ε σαχλαμάρα. Άντε μπράβο. Με πιάνεις και στο στόμα σου εσύ εμένα».