Latest News

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Θρίλερ στα Κύθηρα: Γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη - Τι κατέθεσαν η κόρη και ο άνδρας της

 Θρίλερ  με τη σορό μιας 60χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε απανθρακωμένη στα Κύθηρα...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απανθρακωμένη γυναίκα στα Κύθηρα είναι ελληνικής καταγωγής και αναγνωρίστηκε από τον σύζυγό της. Η γυναίκα φέρεται ότι διατηρούσε μαγαζί με σουβενίρ στο νησί. 

Δίπλα στη σορό της, βρέθηκε ένα δοχείο με εύφλεκτο υγρό και ένας αναπτήρας. 

Αναμένεται η μεταφορά της σορού προκειμένου να ακολουθήσει νεκροψία και να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της 60χρονης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα αυτή την ώρα, εξετάζεται το αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια καθώς η γυναίκα ήταν γυμνή και σε άσχημη κατάσταση.  

Οι αρχές θεωρούν ότι η σορός μεταφέρθηκε από άλλο σημείο. 

Η κόρη της και ο άνδρας της, όπως αναφέρουν οι  πληροφορίες, έχουν καταθέσει στην ΕΛ.ΑΣ., πως το τελευταίο διάστημα, η γυναίκα είχε κληρονομικές διαφορές με τον αδελφό της, ο οποίος μένει στην Αθήνα, και τσακώνονταν συχνά, γεγονός το οποίο την είχε επηρεάσει πάρα πολύ ψυχολογικά.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας από την ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία του θανάτου της. Μάλιστα, δεν υπάρχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, και το οικογενειακό περιβάλλον της δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που θα μπορούσε να της κάνει κακό.