Latest News

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχω εκκρεμότητες με το διαζύγιό μου, πολύ περίεργο κλίμα»

Στον χωρισμό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τις νέες συνθήκες που αυτός έφερε στη ζωή του αναφέρθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης, επισημαίνοντας ότι μια νέα σχέση θα ήταν ένα περίπλοκο ζήτημα με τα... νέα δεδομένα.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The2NightShow”, ο τραγουδιστής τόνισε ότι έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη σχέση του με τα παιδιά του ιδιαίτερα τώρα που βρίσκονται στην εφηβεία, ενώ υπογράμμισε ότι δεν θα έβαζε στη ζωή του κάποια νέα σύντροφο αν δεν επρόκειτο για κάτι πολύ σοβαρό. Άλλωστε, όπως αποκάλυψε, υπάρχουν ακόμα πολλές εκκρεμότητες με το διαζύγιό του και «περίεργο κλίμα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το φλέγον θέμα της προσωπικής ζωής του Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα που διαψεύστηκαν εκατέρωθεν, είχε πρόσφατα ένα φλερτ με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Πλέον αυτό που ψάχνω σε έναν άνθρωπο είναι πολύ καλή συνεννόηση και επικοινωνία. Στη φάση και την ηλικία που είμαι, αυτό είναι το Α και το Ω για μια καλή σχέση...

Έχω χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια. Καταρχάς για να φτάσει μια σχέση μου στα παιδιά μου πρέπει να θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό και αξίζει να φτάσει. Επίσης αν το συνδυάσεις και με τη δουλειά που κάνουμε, όταν εμφανίζεις κάτι, πρέπει να είσαι σίγουρος γι’ αυτό, γιατί μεγεθύνεται λίγο.

Αυτό θα γίνει όταν έρθει η ώρα και για μένα -γιατί δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα- με τη λογική ότι προσπαθώ να τακτοποιήσω άλλες πτυχές της ζωής μου και λίγο εσκεμμένα και συνειδητά το έχω αφήσει εκτός. Επειδή έχουν ανοίξει αρκετές εκκρεμότητες στη δουλειά, στην υγεία και δεν θέλω να γίνει ούτε με το ζόρι, ούτε κάτω υπό λάθος συνθήκες, για εμένα είναι ένα θέμα περίεργο και λίγο δευτερεύον.

Ποτέ δεν λέμε ποτέ (σε μια κατραπακιά που θα έρθει) και σε αυτά τα πράγματα πολύ συχνά έρχεται. Και έχω περάσει και πολύ όμορφα κι έχω γνωρίσει και ανθρώπους εκπληκτικούς στη ζωή μου που με στήριξαν πάρα πάρα πολύ και μου έδωσαν πολλή αγάπη και ωραίες στιγμές αλλά αυτό το πράγμα για να πάει στο επόμενο επίπεδο δεν είναι της παρούσης για εμένα.

Προσπαθώ να ρυθμίσω τη δουλειά μου, έχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου. Πολύ περίεργο κλίμα, το οποίο και αυτό οφείλει να τακτοποιηθεί κάποια στιγμή, ελπίζω και εύχομαι. Έχω τα παιδιά μου πολλές μέρες, οπότε τρέχω, προσπαθώ, μεγαλώνουν, εφηβεία, οπότε το βάρος μου είναι εκεί» απάντησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.