Latest News

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: Έκαναν «πλάστικο» το σπίτι του που κάηκε στην πρόσφατη φωτιά στην Ηλεία

Κάποιοι επιτήδειοι αμέσως μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στα χωριά του Πύργου και έκαψε σπίτια και περιουσίες βρήκαν την… “ευκαιρία” να κάνουν… πλιάτσικο στις περιουσίες των ανθρώπων που... επλήγησαν.

Η οικεία του ποδοσφαιριστή Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτ που βρίσκεται στο χωριό Χανάκια, με τους άγνωστους δράστες να εκμεταλλεύονται το γεγονός  “μπούκαραν” στο εσωτερικό του σπιτιού, αρπάζοντας ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Η γυναίκα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, έχει καταγωγή από την περιοχή και βρέθηκε χθες στο χωριό για να διαπιστώσει την καταστροφή που προκάλεσε στο πέρασμα της η φωτιά στο σπίτι τους, και ήρθε αντιμέτωπη με τις απώλειες της περιουσίας τους.

Η ίδια, σοκαρισμένη, από την καταστροφή που υπέστη το σπίτι τους και από την “εισβολή” των αγνώστων, κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου όπου και χειρίστηκε την υπόθεση.

ADVERTISEMENT

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο κι άλλοι πληγέντες να έχουν πέσει θύματα των… επιτήδειων, χωρίς ωστόσο -μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, να υπάρχει κάποια επίσημη καταγγελία.