Latest News

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Θρίλερ στα Κύθηρα: Τα σενάρια για την επιχειρηματία που βρέθηκε απανθρακωμένη


 Σε μία 61χρονη ανήκει η σορός που εντοπίστηκε απανθρακωμένη στην περιοχή Κακόπρινος στα Κύθηρα... την Πέμπτη.

Η σορός της 61χρονης εντοπίστηκε τυχαία το πρωί της Πέμπτης από περαστικό, σε κοντινή απόσταση από τον κεντρικό δρόμο Χώρας-Καψαλίου Κυθήρων. Άμεσα κλήθηκαν οι αρχές και στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από τον άνδρα της. Μάλιστα, φέρεται πως διατηρούσε μαγαζί με σουβενίρ στο νησί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν εντοπίστηκε έφερε εγκαύματα σε όλο της το σώμα και δεν είχε ρούχα, ενώ δίπλα της εντοπίστηκε ένα δοχείο με εύφλεκτο υγρό και ένας αναπτήρας. Η 61χρονη αγνοούνταν από το βράδυ της Τετάρτης και ο σύζυγος μαζί με την κόρη της δήλωσαν την εξαφάνισή της στο ΑΤ του νησιού εχθές το μεσημέρι.

Ωστόσο εκεί ήταν που ενημερώθηκαν για το τι είχε συμβεί και ο άνδρας της κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σορό της. Φως στα αίτια του θανάτου της, θα ρίξει η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής αλλά και η τοξικολογική εξέταση που έχει διαταχθεί να πραγματοποιηθεί στη σορό της.

Κύθηρα: «Εξετάζεται και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας» λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου, αναφέρθηκε στην υπόθεση τονίζοντας αρχικά ότι «προς το παρόν έχουμε αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια».

«Από την πρώτη στιγμή και από τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε η σορός αυτής της γυναίκας, οι αστυνομικοί δεν βρίσκονται κοντά στην εγκληματική ενέργεια. Σήμερα θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή της σορού, όμως, προς το παρόν, έχουμε αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια. Για να είμαστε ασφαλείς θα πρέπει να έχουμε και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Το οικείο περιβάλλον της γυναίκας δε μας έχει δώσει πληροφορίες ότι κάποιος θα μπορούσε να της έχει κάνει κακό για οποιονδήποτε λόγο», συμπλήρωσε.

«Εξετάζεται και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας», κατέληξε η κ. Δημογλίδου.