Latest News

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Δέσποινα Βανδή: Η συγκινητική αφιέρωση στον Βασίλη Καρρά στην έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας της

 

Το «Γέλα μου» είναι η πρώτη μεγάλη επιτυχία της Δέσποινα Βανδή, με την οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό, σε μουσική του... Βασίλη Καρρά. Ήταν το «δώρο» του τραγουδιστή στην νεαρή φοιτήτρια της Φιλοσοφικής που είχε πάρει κοντά του στη Θεσσαλονίκη στο μαγαζί που εμφανίζονταν.

Η φετινή περιοδεία της Δέσποινας, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση 30 χρόνων στη δισκογραφία, ξεκίνησε τη Δευτέρα από τα Ιωάννινα και φυσικά από το πρόγραμμα της βραδιά δεν μπορούσε να λείπει το «Γέλα μου», το τραγούδι – σταθμός στην ζωή της.

Και ενώ η ορχήστρα έπαιζε τις πρώτες νότες, η τραγουδίστρια θέλησε να πει δυο λόγια για την γνωριμία της με τον Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή τα Χριστούγεννα.

«Ο αγαπημένος μου, Βασίλης Καρράς. Βασίλη μου, σε έχω στην καρδιά μου. Μου δίνει το πρώτο μου τραγούδι και όλα ξεκίνησαν έτσι απλά.

Φοιτήτρια ακόμα. Διάβαζα μαθήματα. Μου έλεγε η μάνα μου να έχεις ένα χαρτί, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Τι τραγουδίστρια; Τι είναι αυτά που μου λες; Χαρτί παιδί μου πάρε από το πανεπιστήμιο. Ο Βασίλης έγραφε τότε το “Γέλα μου”.

Κανείς δεν ξέρει πώς θα τα φέρει η ζωή, για αυτό το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας» είπε, συγκινημένη, η Δέσποινα Βανδή.