Latest News

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Πλαστικός χειρουργός κατηγορείται για το θάνατο της γυναίκας του- Ήταν εθισμένη στις πλαστικές

 


Ένας πλαστικός χειρουργός συνελήφθη και κατηγορήθηκε για τον θάνατο της συζύγου του με εμμονή στις χειρουργικές επεμβάσεις στο χειρουργικό του τραπέζι, καθώς αποκαλύφθηκαν σοκαριστικές λεπτομέρειες του... θανάτου της.

Η Χίλαρι Μπράουν, 33 ετών, έπεσε κάτω από το μαχαίρι στις 21 Νοεμβρίου στην κλινική του συζύγου της Δρ. Μπεν Μπράουν, Restore Plastic Surgery, στο Gulf Breeze Florida, πριν υποστεί επείγουσα ιατρική περίθαλψη εν μέσω «πολλών διαδικασιών».

Ο Δρ. Μπράουν, 40 ετών, κατηγορήθηκε τη Δευτέρα για ανθρωποκτονία σε κακούργημα δευτέρου βαθμού: ανθρωποκτονία από υπαίτια αμέλεια σε σχέση με τον θάνατο της συζύγου του μετά από έρευνα από αξιωματούχους της κομητείας και της πολιτείας.

Ο πατέρας της Χίλαρι Μπράουν είπε ότι η κόρη του απολάμβανε να παντρευτεί έναν πλαστικό χειρουργό, καθώς μπορούσε να της κάνει οποιεσδήποτε επεμβάσεις κατά βούληση.

ADVERTISEMENT

Ωστόσο, οι συνθήκες στο χειρουργικό τραπέζι στο ιατρείο του συζύγου της που την οδήγησαν στον θάνατό της είναι ανησυχητικές μετά από έρευνα του κρατικού τμήματος υγείας.

Τα ευρήματα της έρευνας – που οδήγησαν σε επείγοντα περιορισμό της άδειας του – δείχνουν ότι η Χίλαρι, που δεν είχε ιατρική εκπαίδευση, σχεδόν λειτουργούσε ως νοσοκόμα για τη δική της επέμβαση.

Η σύζυγος του Δρ. Μπράουν υποβλήθηκε σε «μικροσκοπική αναθεώρηση μυϊκής πτυχής/αναθεώρησης κοιλιακής ουλής, αμφοτερόπλευρη λιποαναρρόφηση βραχίονα, ενέσεις στα χείλη και διαδικασίες προσαρμογής του αυτιού» την ημέρα της καρδιακής ανακοπής.

Αρχικά, η Χίλαρι λέγεται ότι έβαλε τη δική της τσάντα ενδοφλεβίως ενώ έπαιρνε μια «χούφτα» χάπια που περιελάμβαναν Valium.

Ο Δρ Μπράουν επέτρεψε ακόμη και στη Χίλαρι να ράψει το δικό της δέρμα μετά την αρχική διαδικασία.

Καθώς ο σύζυγός της άρχισε να κάνει λιποαναρρόφηση στο χέρι της, η Χίλαρι άρχισε να είναι ανήσυχη, όταν τα πόδια της άρχισαν ξαφνικά να συσπώνται.

«Δήλωσε ότι η όρασή της άρχισε να θολώνει και είπε στον Δρ Μπράουν ότι είδε «πορτοκαλί», υποστηρίζει η έκθεση.

Ωστόσο, ο σύζυγός της δεν σταμάτησε τη διαδικασία, συνεχίζοντας να κάνει ενέσεις ουσιών στο πρόσωπό της.

Οι συσπάσεις της χειροτέρευαν μόνο, μέχρι που δεν ανταποκρίθηκε και άρχισε να έχει επιληπτικές κρίσεις, λέει η ιατρική επιτροπή.

Ένας γιατρός ρώτησε τον Δρ Μπράουν εάν έπρεπε να καλέσουν το 911 και ο Δρ Μπράουν είπε «όχι», παρά την κατάσταση της Χίλαρι που απαιτούσε από έναν γιατρό να «μεταφερθεί σε υψηλότερο επίπεδο φροντίδας» μετά την κρίση της.

«Τα επόμενα 10-20 λεπτά, ένας γιατρός ρώτησε τον Δρ Μπράουν αν έπρεπε να καλέσει το 911 και ο Δρ Μπράουν είπε «όχι» ή «περιμένετε». Η ιατρός ήταν φοβισμένη και μια νέα υπάλληλος, έτσι έκανε όπως της έδωσε εντολή ο Δρ Μπράουν ».

Ο Δρ Μπράουν δεν αρνήθηκε απλώς να πάει τη Χίλαρι σε επείγουσα περίθαλψη, αλλά άρχισε να φωνάζει στο προσωπικό του και τη ρώτησε τι πήρε.

Τελικά ζήτησε από έναν βοηθό να καλέσει το 911 10 με 20 λεπτά μετά την κατάρρευση της συζύγου του.

Μητέρα τριών μικρών παιδιών από προηγούμενο γάμο, η Χίλαρι Μπράουν πέρασε μια εβδομάδα σε κώμα προτού πεθάνει, καθώς της αφαιρέθηκε η υποστήριξη ζωής όταν διαπιστώθηκε ότι ο εγκέφαλός της είχε καταστραφεί λόγω έλλειψης οξυγόνου.

Η Μπράουν πέθανε επτά ημέρες μετά τη μοιραία διαδικασία στις 21 Νοεμβρίου, όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού ο Μπεν ειδοποίησε το 911 από την κλινική του γύρω στις 16:15.

«Η αιτία του θανάτου της προσδιορίστηκε αργότερα ότι ήταν «επιπλοκές μετά από τοξικότητα λιδοκαΐνης», αναφέρει η έκθεση.

Τελικά, η επίσημη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου λέει ότι ο τρόπος που συμπεριφερόταν στη γυναίκα του ήταν «απρόσεκτος και τυχαίος».