Latest News

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Ισθμός: Συνεχίζονται οι εργασίες στη γέφυρα – Παραμένουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Κορίνθου

 Σε ισχύ παραμένουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, όπου συνεχίζονται οι εργασίες στη γέφυρα κοντά... στον Ισθμό. Στόχος είναι να διευκολυνθούν οι ετεροδημότες που πηγαίνουν στην Περιφέρεια για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και οι εκδρομείς.

Στην κυκλοφορία έχει δοθεί μια λωρίδα από το αντίθετο ρεύμα, για τους οδηγούς που κινούνται προς Κόρινθο. Συγκεκριμένα, το οδικό τμήμα όπου έχει γίνει η αμφιδρόμηση ορίζεται λίγο πριν από τον κόμβο Λουτρακίου. Τα οχήματα εισέρχονται στο κανονικό ρεύμα κυκλοφορίας περίπου στο ύψος του Λουτρακίου. Προς Κόρινθο η έξοδος των οχημάτων από Ν.Ε.Ο. γίνεται στη γέφυρα του κόμβου Λουτρακίου και η είσοδος ξανά στη Ν.Ε.Ο. από τον κόμβο Επιδαύρου.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας συνεχίστηκαν οι εργασίες κατεδάφισης στη γέφυρα, κάτω από την οποία ανετράπη το βυτιοφόρο και λόγω της φωτιάς υπέστη σοβαρές ζημιές. Στόχος είναι τα όποια έργα να έχουν ολοκληρωθεί έως τα μέσα της εβδομάδας και συγκεκριμένα Τετάρτη και Πέμπτη ώστε να ξεκινήσουν και οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του βυτιοφόρου υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες ότι πάτησε κάτι και έσκασε το λάστιχο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελέγξει το όχημα.