Latest News

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Φονική συμπλοκή στις Φυλακές Κορυδαλλού: Ποιος είναι ο νεκρός βαρυποινίτης - Για ασήμαντη αφορμή η φονική συμπλοκή


Άγρια
 συμπλοκή με αιματηρή κατάληξη έγινες στην 4η πτέρυγα στις φυλακές του Κορυδαλλού...

λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τετάρτη.

Νεκρός έπεσε ο 35χρονος Αλβανός βαρυποινίτης Α.Ν - είχε καταδικαστεί για δύο ανθρωποκτονίες- από μαχαιριές συγκρατούμενών του. Η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στην 4η πτέρυγα των φυλακών μεταξύ Αλβανών και έγινε για ασήμαντο…λόγο. 

Η μία ομάδα έλεγε στην άλλη να μπουν στα κελιά γιατί… κάνει ζέστη.

 «Μπείτε, δεν μπαίνουμε» και έτσι εξελίχθηκε η αιματηρή συμπλοκή.

Ο νεκρός έχει καταδικαστεί για δυο ανθρωποκτονίες και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Όπως έγινε γνωστό, ο νεκρός 35χρονος, είχε δραπετεύσει το 2018 μαζί με αλλά άτομα κατά τη μεταγωγή τους και συνελήφθησαν λίγο αργότερα.

Συγκεκριμένα το 2017 ο νεκρός των φυλακών, είχε σκοτώσει έναν επιχειρηματία σε ληστεία στη Δυτική Αττική. Ενώ σε άλλη εγκληματική ενέργειά του χτύπησε με όπλο στο κεφάλι μια γιαγιά για να την ληστέψει, η οποία πέθανε.

ADVERTISEMENT

Το 2018 απέδρασε από πλοίο στον Πειραιά μαζί με άλλον βαρυποινίτη. Δύο μέρες μετά τον βρήκαν σε σπίτι στη νέα Φιλαδέλφεια, μετά από επέμβαση ΕΚΑΜ.

Από την αιματηρή στις φυλακές Κορυδαλλού υπάρχει και ένας τραυματίας, ο οποίος ήταν έγκλειστος για διακίνηση ναρκωτικών. Μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο» νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη.