Latest News

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ίαν ΜακΚέλεν: Στο νοσοκομείο ο διάσημος ηθοποιός - Έπεσε από τη σκηνή

 Ο ηθοποιός σερ Ίαν ΜακΚέλεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την πτώση του από σκηνή κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης... στο Λονδίνο.

Ο 85χρονος Ίαν ΜακΚέλεν  συμμετείχε σε μια σκηνή μάχης όταν παραπάτησε και έπεσε από το μπροστινό τμήμα της σκηνής, όπως αναφέρει το BBC.

Ο ηθοποιός φώναζε από τον πόνο που αισθανόταν και το προσωπικό του θεάτρου έσπευσε να τον βοηθήσει. Εκπρόσωπος του θεάτρου ανέφερε αργότερα ότι ο ΜακΚέλεν ήταν μετά το ατύχημα ευδιάθετος και ότι αναμενόταν να αναρρώσει πλήρως.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC, το κοινό απομακρύνθηκε από το θέατρο και ενημερώθηκε ότι η βραδινή παράσταση ακυρώθηκε.

Στις κινηματογραφικές του δουλειές περιλαμβάνονται ο Γκάνταλφ στις τριλογίες "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών" και "Χόμπιτ", ο Μαγκνέτο στις ταινίες "X-Men", καθώς και ρόλοι στις ταινίες "Η Πεντάμορφη και το Τέρας", "Ο Κώδικας Ντα Βίντσι" και "Ο κύριος Χολμς".

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε επίσης σε 10 επεισόδια της σαπουνόπερας Coronation Street του ITV ως ο ραδιούργος συγγραφέας ρομαντικών βιβλίων Mel Hutchwright.

Πριν από πέντε χρόνια, ο Sir Ian αναγκάστηκε να ακυρώσει μια παράσταση του King Lear στο θέατρο Duke of York του Λονδίνου, αφού τραυματίστηκε στο πόδι ενώ έτρεχε να προλάβει το τρένο, αλλά εξασφάλισε ότι το κοινό θα περνούσε καλά, καθήμενος στη σκηνή και απαντώντας σε ερωτήσεις.