Latest News

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Ακυρώνει την περιοδεία της και προκαλεί σάλο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την επερχόμενη περιοδεία της εν μέσω φημών για χωρισμό της με τον σύζυγό της ...Μπεν Άφλεκ.

 Ο διοργανωτής της περιοδείας LiveNation είπε ότι ακυρώθηκε επειδή η μαμά των δύο παιδιών παίρνει άδεια για να είναι με τα παιδιά, την οικογένεια και τους στενούς φίλους της.

«Είμαι εντελώς στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοήτευσα. Να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αν δεν ένιωθα ότι ήταν απολύτως απαραίτητο», μοιράστηκε η 54χρονη με τους θαυμαστές της στο ενημερωτικό της δελτίο.

«Υπόσχομαι ότι θα σου το φτιάξω και θα είμαστε όλοι μαζί ξανά. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ», πρόσθεσε.

Η περιοδεία ήταν για την υποστήριξη του τελευταίου της άλμπουμ This Is Me…Now που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο. Είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο.

ADVERTISEMENT

Το Ticketmaster θα επιστρέψει αυτόματα στους θαυμαστές που αγόρασαν τα εισιτήριά τους μέσω του ιστότοπου. Οι θαυμαστές που αγόρασαν μέσω ιστοτόπων μεταπώλησης τρίτων θα πρέπει να απευθυνθούν στο σημείο αγοράς για περισσότερες λεπτομέρειες.Η ηθοποιός αυτή τη στιγμή προωθεί τη νέα της ταινία του Netflix Atlas.


Τζένιφερ Λόπεζ – Προσπαθεί να σώσει τον γάμο της

Διάφορα δημοσιεύματα στα διεθνή MME αναφέρουν ότι η ανάγκη για οικογενειακό χρόνο ήταν απαραίτητη. Άλλωστε, τις τελευταίες εβδομάδες σκανδαλοθηρικά περιοδικά έχουν πάρει φωτιά και υποστηρίζουν ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο σύζυγός της Μπεν Άφλεκ χωρίζουν.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, ο βασικός λόγος είναι το πάθος της JLo για τη δημοσιότητα και το γεγονός ότι βάζει σε δεύτερη μοίρα την οικογενειακή εστία.