Latest News

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Στον εισαγγελέα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του - Φέρεται να κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του


 

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, που φέρεται να ξυλοκόπησε την σύντροφό του και να την έστειλε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο και στο...

σώμα της.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του δημοσιογράφου συντρόφου της, η επίσης δημοσιογράφος της ΕΡΤ. 

Η νεαρή γυναίκα είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον ίδιο.

Τι προηγήθηκε της επίθεσης

Πριν η 30χρονη δημοσιογράφος καταλήξει στο ΚΑΤ με κατάγματα στο πρόσωπο, είχε προηγηθεί καβγάς στο σπίτι που μένει το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας. Ένας καβγάς που κατέληξε στην σοκαριστική κακοποίηση της.

Μετά το νοσοκομείο η γυναίκα μετέβη στο ΑΤ για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της, λέγοντας πως είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύντροφό της και στο παρελθόν και ότι μετά την επίθεση της Δευτέρας της έστειλε απειλητικά μηνύματα.

Εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφο και συνάδελφό του, σε ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Η δημοσιογράφος που εργάζεται με σύμβαση στην ΕΡΤ μετέβη χθες το μεσημέρι στο ΑΤ Ομονοίας, πολύ χτυπημένη, για να καταγγείλει τον κακοποιητή της, έχοντας μαζί της βεβαίωση από το νοσοκομείο ΚΑΤ, η οποία έγραφε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στον Πειραιά τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Η 30χρονη αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ ο κατηγορούμενος, που πέρασε το βράδυ της Τρίτης στα κρατητήρια του ΑΤ Ομονοίας, θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα, για να του ασκηθούν διώξεις.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως η αστυνομία θα καλέσουν και την πρώην σύζυγο του δημοσιογράφου, ώστε να δουν αν υπάρχουν κι άλλα θύματα. Η πρώην σύζυγός του, κατέθεσε πως ο δημοσιογράφος κακοποιούσε και την ίδια στο παρελθόν και αυτός ήταν ο λόγος που χώρισαν.

Σημειώνεται ότι οι δύο δημοσιογράφοι εργάζονται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Το θύμα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ στη διάθεση της Αστυνομίας βρίσκονται μηνύματα που φέρεται να έχει αποστείλει ο συλληφθείς με επιβαρυντικό για εκείνον περιεχόμενο.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης η ΕΡΤ έπαυσε τον δημοσιογράφο από τα καθήκοντά του.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον δημοσιογράφο:

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».