Latest News

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Σπάει τη σιωπή της για τον χωρισμό με τον Μπεν Άφλεκ και την ακύρωση της περιοδείας

Η Αμερικανίδα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ έσπασε τη σιωπή της μετά από ένα... μεγάλο δημόσιο δράμα.

Η σταρ είπε ότι υπήρχε πολλή «αρνητικότητα στον κόσμο» καθώς μίλησε εν μέσω εικασιών για τον γάμο της με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ και την ακύρωση της καλοκαιρινής της περιοδείας στις ΗΠΑ.

Η 54χρονη επαίνεσε τους θαυμαστές της που συνέχισαν να είναι δίπλα της καθώς προσπαθούσε να μείνει αισιόδοξη. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός είπε ότι ήταν «υπέροχα νέα» που η ταινία της «Άτλας» που κυκλοφόρησε πρόσφατα  είναι «νούμερο ένα παγκοσμίως και πάλι αυτή την εβδομάδα».

Μιλώντας απευθείας στους θαυμαστές σε μια δήλωση στο ενημερωτικό της δελτίο, η Jennifer είπε: «Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει πολλή αρνητικότητα στον κόσμο αυτή τη στιγμή… αλλά μην αφήσετε τις φωνές μερικών να πνίξουν το γεγονός ότι υπάρχει πάρα πολλή αγάπη εκεί έξω».

ADVERTISEMENT

Αυτά ειπώθηκαν από την ίδια αφότου ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία This Is Me… Ζωντανή περιοδεία στις ΗΠΑ, εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη.

Η περιοδεία ήταν αρχικά για την υποστήριξη του ένατου στούντιο άλμπουμ της This Is Me… Now και επρόκειτο να ξεκινήσει στο Ορλάντο στις 26 Ιουνίου.

Τότε, το Live Nation είπε: «Η Τζένιφερ παίρνει άδεια για να είναι με τα παιδιά, την οικογένεια και τους στενούς φίλους της».

Η Τζένιφερ είπε ότι ήταν «συντετριμμένη» καθώς εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απογοήτευσε τους θαυμαστές της.

Από τότε έχει αναφερθεί ότι ο σύζυγος Ben μετακόμισε από το σπίτι τους στο Λος Άντζελες «πριν από εβδομάδες». Πηγές στις ΗΠΑ ισχυρίστηκαν επίσης ότι το ζευγάρι ζει χωριστές ζωές εδώ και αρκετό καιρό.

Το δυναμικό ζευγάρι του Χόλιγουντ που είχε αρραβωνιαστεί προηγουμένως πριν από έναν χωρισμό υψηλού προφίλ το 2004, παντρεύτηκε σε έναν γάμο με μεγάλη δημοσιότητα τον Ιούλιο του 2022.

Η γαμήλια ευτυχία τους δεν κράτησε πολύ, με την ανησυχία να μεγαλώνει για το ζευγάρι εν μέσω στιγμιότυπων που ο Μπεν φαίνεται να δείχνει θυμωμένος και άβολος στην παρέα της συζύγου του.

Οι φήμες συνέχισαν να φουντώνουν αφού το ζευγάρι δεν εθεάθη μαζί εδώ και μήνες. Επανενώθηκαν για να παρακολουθήσουν το παιδί του Μπεν, τον Φιν, σε μια σχολική παράσταση τον Μάιο και εθεάθησαν να κρατούν τις δικές τους ανθοδέσμες σε ένα πάρκινγκ. Το TMZ ανέφερε ότι το δίδυμο έφτασε χωριστά, αλλά μίλησε μόλις έφτασαν εκεί

Η Jennifer ήρθε άμεσα αντιμέτωπη με τις φήμες χωρισμού κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Νέο Μεξικό τον περασμένο μήνα. Μια έκπληκτη Τζεν απάντησε “Εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτό” στο χαρισματικό μέλος του κοινού, αλλά δε θέλησε να το συνεχίσει.