Latest News

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Ομοφοβική επίθεση Στίγκα κατά Πατέλη στη Βουλή


 Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Σπαρτιάτες ξεπερνούν τα όρια εντός της Βουλής. Σήμερα ήταν ο επικεφαλής Βασίλης Στίγκας, με τη χυδαία και ομοφοβική επίθεση που εξαπέλυσε στον οικονομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού... Αλέξη Πατέλη.

«Βγήκε ο/η δεν ξέρω Πατέλης με ύφος Λουδοβίκου και είπε ότι θα καταργήσει το επίδομα ανεργίας σερβιτόρου και καμαριέρας όλων όσων δουλεύουν στο τουρισμό για φραγκοδίφραγκα», είπε από το βήμα της Ολομέλειας. Ακαριαία ήταν η αντίδραση της προεδρεύουσας εκείνη την στιγμή της συνεδρίασης, Όλγας Γεροβασίλη, ζητώντας του να ανακαλέσει ή αλλιώς, όπως του είπε, θα διαγραφούν από τα πρακτικά. Το ρεσιτάλ… χυδαιότητας συνεχίστηκε εκ μέρους του Στίγκα: «Έχω μπερδευτεί, κυρία πρόεδρε, δεν έχω πρόβλημα, όπως θέλετε γράψτε το», χωρίς να ανακαλέσει, επί της ουσίας όσα είπε, δήλωσε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών. Η φράση πάντως, διαγράφηκε από τα πρακτικά.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, λίγο αργότερα, ο Άλεξ Πατέλης απάντησε. «Ανέβασε» μια φωτογραφία με τον στίχο «Σιγά μη φοβηθώ» χωρίς οποιοδήποτε άλλο σχόλιο για την άθλια ομοφοβική επίθεση του Στίγκα.