Latest News

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Συγκλονίζει η Πάρις Χίλτον: Με κακοποίησαν σεξουαλικά σε ιδρύματα, μου έδιναν με το ζόρι χάπια – Η κατάθεσή της στο Κογκρέσο (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε η Πάρις Χίλτον για την κακοποίηση που υπέστη ως έφηβη σε ειδικές «δομές» όπου την έστειλε η... οικογένειά της.

Μιλώντας στο Κογκρέσο, με θέμα την καλυτέρευση της προστασίας των «προβληματικών» παιδιών σε ειδικές δομές, η Πάρις Χίλτον περιέγραψε έναν εφιάλτη.

Όπως είπε, με τη συγκατάθεση των γονιών της, καθώς ήταν «ατίθαση» ως έφηβη, την πήραν από το σπίτι της στα 16 της και τη μετέφεραν σε ένα από τα 4 ιδρύματα από τα οποία τελικά πέρασε.

Όπως κατέθεσε, εκεί κακοποιήθηκε σεξουαλικά ενώ της χορηγούσαν με το ζόρι ψυχοφάρμακα.

Περιέγραψε ακόμη ότι την είχαν σε σωματικό περιορισμό, την έσερναν κυριολεκτικά στους δρόμους, την έγδυναν και την έβαζαν σε απομόνωση.

Αντί να παρέχουν θεραπεία και υποστήριξη, τα ιδρύματα αυτά δε με άφηναν να κινηθώ ή να δω έξω από το παράθυρο, είπε ακόμη η χρυσή κληρονόμος και πλέον σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών.

Η Πάρις Χίλτον ανέφερε ακόμη ότι δεν επιτρεπόταν να παρουσιάσει στους γονείς της την πραγματική εικόνα, κάτι που ίσχυε και για τα υπόλοιπα παιδιά, καθώς τα ιδρύματα έλεγαν στους γονείς τους ότι τους χειραγωγούν για να γυρίσουν στα σπίτια τους.

Μια από τις δομές όπου έζησε η Πάρις Χίλτον, το Provo Canyon School, είχε απαντήσει νωρίτερα στις κατηγορίες της ότι τότε βρισκόταν υπό διαφορετική διοίκηση και επομένως δε μπορεί να σχολιάσει.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι το σχολείο παρέχει ένα δομημένο περιβάλλον, διδάσκοντας δεξιότητες ζωής, παρέχοντας θεραπεία συμπεριφορικής υγείας και συνεχή εκπαίδευση για νέους που έρχονται σε εμάς με προϋπάρχουσες και σύνθετες συναισθηματικές, συμπεριφορικές και ψυχιατρικές ανάγκες», συμπλήρωσε.

Η Πάρις Χίλτον είναι πολύ ενεργή όσον αφορά στα θέματα των παιδιών που μεταφέρονται σε δομές, εξού και η εμφάνισή της στην ειδική επιτροπή του Κογκρέσου που ασχολείται με την καλυτέρευση του συστήματος σ΄ αυτόν τον τομέα.