Latest News

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Σοκ: Χειροπέδες σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ στον Πειραιά - Έστειλε στο νοσοκομείο τη δημοσιογράφο σύντροφο του

 


Σοκ προκαλεί η σύλληψη δημοσιογράφου της ΕΡΤ στην περιοχή του Πειραιά, ύστερα από καταγγελία συναδέλφου του για ενδοοικογενειακή βία...
το μεσημέρι της Τρίτης (25/06).

Ο συλληφθείς δημοσιογράφος εργάζεται στην ΕΡΤ λιγότερο από δύο χρόνια, είναι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του. ‘Εχει εργαστεί πέρα από την ΕΡΤ και σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό και εκπομπές όπως επίσης κατείχε και θέση σε διαφόρους ενημερωτικούς ιστοτόπους, Επίσης έχει εργαστεί και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Σήμερα ο δημοσιογράφος επικοινωνούσε τηλεφωνικά και με μηνύματα μαζί της σε απειλητικό ύφος, προκαλώντας της φόβο. Όταν έγινε το περιστατικό η 30χρονη τον έδιωξε από το σπίτι γιατί είχε επιτεθεί με παρόμοιο τρόπο εναντίον της και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η νεαρή δημοσιογράφος, η οποία επίσης εργάζεται στην ΕΡΤ, κατέθεσε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής βίας στης Ομόνοιας ότι ο συνάδελφός της, πατέρας δύο παιδιών, βιαιοπράγησε εναντίον της.

Πιο συγκεκριμένα, τη χτύπησε πολλές φορές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ίδια μέσα στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ότι -μεταξύ άλλων- φέρει κάταγμα στη γνάθο.

Σε διάσταση με τη σύζυγό του ο δημοσιογράφος

Το θύμα είχε συνάψει σχέση με τον δημοσιογράφο, ο οποίος είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του, με την οποία έχει δύο μικρά παιδιά. Η σύζυγός του θα κληθεί από την ΕΛ.ΑΣ. για να δώσει κατάθεση, ενώ υπάρχουν υποψίες ότι και η ίδια μπορεί να έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Σημειώνεται ότι οι δύο δημοσιογράφοι εργάζονται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Το θύμα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ στη διάθεση της Αστυνομίας βρίσκονται μηνύματα που φέρεται να έχει αποστείλει ο συλληφθείς με επιβαρυντικό για εκείνον περιεχόμενο.

Ο δημοσιογράφος θα κρατηθεί, μέχρι να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον δημοσιογράφο:

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».