Latest News

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Απόδραση για δύο στον Πόρο


 Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά είναι οι μοναδικοί ίσως Έλληνες celebrities που επέλεξαν να απέχουν από τον προεκλογικό πυρετό του σαββατοκύριακου και την κοσμοσυρροή στο ΟΑΚΑ για την συναυλία... των Coldplay. 

Οι δυο τους, όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις τους, επέλεξαν να απομονωθούν στον Πόρο σε γνωστό ξενοδοχείο, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Σπύρου Λάζαρη, συντρόφου της Ευαγγελίας Αραβανή, με την οποία απέκτησαν πρόσφατα παιδί.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι γνωστό ότι, όταν το επιτρέπει ο καιρός και οι υποχρεώσεις του απέναντι στα παιδιά του, κατευθύνεται με το φουσκωτό του προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού και συχνά διανυκτερεύει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Όμως, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν ξεχωριστά, αυτή τη φορά μαζί του βρίσκονταν η Μαρία Αντωνά, με την οποία κάνουν στενή παρέα το τελευταίο διάστημα.

Και παρότι τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Μαρία Αντωνά αποφεύγουν εντέχνως να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, η συμπεριφορά τους μάλλον ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Το ερώτημα που έθεσαν μεταξύ τους οι συντελεστές του «Happy Day» σήμερα είναι αν οι δυο τους ήταν μόνοι στον Πόρο ή βρίσκονταν εκεί με παρέα, όπως συνηθίζουν στις εξόδους τους.